|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Κάτι σε cuba μου κάνει....
|
||||
|
||||
![]()
eleocharis acicularis το λεπτο ψηλο....
eleocharis parvula το λεπτο κοντο... cryptocorine στη 2η φωτο με τα πλατια φυλλα... και μαλλον cuba το χαλακι...
|
||||
|
||||
![]()
το cyba μεγαλονει και απλονει η θελει να το φυτεψεις πολυ πικνο ??
|
||||
|
||||
![]()
Πόσα λίτρα ενυδρείο έχεις ;
Τι φωτισμό ; CO2 ; |
|
||||
|
||||
![]()
η κουμπα μπανει με σπορους απευθειας πανω σε χωμα η αμμο ,η πρεπει να την αγορασεις χαλακι?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
επισκευαζω ενα ενυδρειο 300 λιτρα μολις το τελειωσο δεν εχει λαμπες ακομα αλλα για διοξιδυο σκευτομε μπουκαλεσ με μαγια ζαχαρι οπωσ εχω και στα αλλα δυο και δεν εχω προβλημα μεγαλονουν μια χαρα
εχετε να προτινετε κατι αλλο ??? πχ λαμπες και διοξιδιο ???????
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τι φιλτρα ειναι αυτα??? | giannisqq | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 18-04-09 19:43 |
Τι ειναι αυτα???? | tazkorinthos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 31 | 24-02-09 04:53 |
τι ειναι αυτα? | panoscorfu | Γενικά - Αναγνωρίσεις ειδών | 2 | 02-01-09 23:12 |
Μαύρα στίγματα-Τι ειναι αυτα?? | Andros | Ασθένειες- Θεραπείες ψαριών στη δεξαμενή μας | 13 | 13-07-08 13:25 |
τι ψαρια ειναι αυτα? | sarpijk | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 14-10-07 11:35 |