ΤΙ ΦΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ???
2 Συνημμένο(α)
|
Κάτι σε cuba μου κάνει....
|
eleocharis acicularis το λεπτο ψηλο....
eleocharis parvula το λεπτο κοντο... cryptocorine στη 2η φωτο με τα πλατια φυλλα... και μαλλον cuba το χαλακι... |
Παράθεση:
|
Πόσα λίτρα ενυδρείο έχεις ;
Τι φωτισμό ; CO2 ; |
η κουμπα μπανει με σπορους απευθειας πανω σε χωμα η αμμο ,η πρεπει να την αγορασεις χαλακι?:confused:
|
|
Bασικά ή cuba θέλει απάντηση σε αυτά που σε ρωτάει ο Γιώργός τι φώτα και τι CO2 ΄εχεις.
|
Τα οποία αν δεν τα έχεις μπόλικα ( ή τουλάχιστον να υπολογίζεις σε σοβαρή αναβάθμιση φωτισμού και CO2) μην το ψάχνεις για να μην απογοητευτείς .
|
Να κανω μονο μια διορθωση..η Eleocharis δεν ειναι η acicularis αλλα η vivipara που γινεται πιο ψηλη ακομα και δημιουργει το εφφε "κουρτινας" στο πισω μερος.
|
Θα σταματήσετε να βάζετε φωτογραφιες από το ενυδρείο μου ?
Και εσύ άσχετε raven βγάλε το παλιό μου ενυδρείο από την υπογραφή σου. :) |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
εχετε να προτινετε κατι αλλο ??? πχ λαμπες και διοξιδιο ??????? |
Ναι λάμπες HQ και μπουκάλα CO2
|
Παράθεση:
|
Δεν γινετε δουλεια με μαγια ειδικα σε τοσο μεγαλο ενυδρειο και με αυτο ξεχνα τα χαλακια και τα cuba γιατι θελουν αρκετο φως και αν εχεις αρκετο φως θες και αρκετο co2 δηλαδη μπουκαλα οποσδηποτε
|
Γινεται δουλεια και με μαγια αρκει να έχεις πάνω από ενα μπουκάλι ..... Μπορει να χρειαστουν 2-3 στα 300λιτρα.... Επειτα θα πρεπει στο δωματιο να μην κατεβαινει πολυ η θερμοκρασια το χειμωνα γιατι σε μια τετοια περιπτωση η απόδοση της μαγιας πεφτει κατακορυφα. Με λιγα λογια θεωρητικα μπορεις να το κανεις αλλα πρακτικα δεν αξιζει να το κανεις.... Καποια στιγμη θα βαρεθεις με τις ζαχαρες..... Αγοραζεις μπουκαλα και καθαρισες...
|
το δωματιο ειναι λεβιτοστασιο οποτε εχει ζεστη δεν θα εχω προβλημα νομιζω ..ξερετε κανενα αλλο φυτο με λιγοτερεσ απετισεισ που να γινετε σα χαλακι ετσι χαμιλο ????
|
Παράθεση:
|
το φυτο στο πρωτο post που ειναι πισω και μοιαζει με valisneria τι ειναι??
|
Παράθεση:
Δες τι λεει ο Raven λιγο πιο πανω ... |
OPPPPPPPSSSSSSS:confused:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 16:45. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board