|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα,
έχω κολλήσει λίγο και θα ήθελα τα φώτα σας! Αγόρασα ένα ballast 2x24-39 watt για Τ5. Το ballast έχει 7 εξόδους, οι 3 πάνε στη μία λάμπα, οι άλλες 3 στην άλλη και η έβδομη πάει και στις δύο λάμπες. Όταν συνδέσω και τις 7 εξόδους όλα δουλεύουν καλά. Ξέρει κανείς αν υπάρχει τρόπος να ανάβει μόνο η μία λάμπα, δηλαδή αν μπορώ να παρεμβάλω κάποιο διακόπτη κάπου ώστε να ανάβω ή να σβήνω τη δεύτερη λάμπα? Δοκίμασα να βγάλω διάφορα καλώδια (σχεδόν τυχαία) αλλά δεν κατάφερα και πολλά πράγματα, είτε ανάβουν και οι δύο είτε καμία ![]() Ευχαριστώ προκαταβολικά, Γιώργος |
|
||||
|
||||
![]()
Ετσι ειναι δεν δουλευει μονο μια! Αμα θελεις να δουλευουν ξεχωριστα πας σε λυση ξεχωριστων ballast....Τουλαχιστον στα osram που εχω εγω.
|
|
||||
|
||||
![]()
βαλε μια φωτο απο το μπαλαστ να φαινοντε οι επαφες του και θα σου πουμε
|
||||
|
||||
![]()
Γήνετε αυτό που λές αλλα είναι λάθος και ίσως προκαλέσει και βλάβη στην λάμπα σου ή ακόμη και στο balast σου.
|
|
||||
|
||||
![]()
Τώρα δεν μπορώ να βγάλω φώτο του δικού μου αλλά η συνδέσεις είναι ίδιο με αυτό:
http://www.germes-online.com/direct/...r_T5_Lamps.jpg |
|
||||
|
||||
![]()
λοιπον φιλαρακι ολο το μυστικο ειναι ο ουδετερος που ειναι κοινος και για τις δυο λαμπες εαν δεν γεφυρωσεις οπως το δειχνει το σχεδιο του μπαλλαστ που μας εδιξεις θα λειτουργισει σαν να ειναι δυο λαμπες χωριστες και θα μπορεις να κανεις οτι θες
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ick Απορεία ... | crazyio | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 12-10-06 01:46 |