|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα μηπως θα μπορουσε να μου πει καποιος αν α παρακατω κοντρολερ μπορει να συνδεθει μα τα 4 ανεμιστιρακια που πηρα(με τρια καλωδια ειναι) χωρις την χρηση pc συνδεμενο εξωτερικα.
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806154
|
||||
|
||||
![]()
νομιζω οτι και να κανει δεν εχει καποια ουσια αν ο μετασχηματιστης σου εχει μεταβαλλομενη ταση τοτε παιζεις ετσι
αλλα και να μην εχει με 25ευρω περνεις elliwel ενος σημειου να στα ανοιγει και στα κλεινει αναλογα με τη θερμοκρασια του ενυδρειου σου που κατα τη γνωμη μου ειναι η ποιο εξυπνη αγορα σε συνδιασμο με τα ανεμηστηρακια
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- κανεις υπολογιστακιας?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aris2 : 06-03-09 στις 00:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι φιλε Αρη, μπορεις να το χρησιμοποιησεις κανονικοτατα βαζοντας τον 12βολτο μετασχηματιστη σου η την εξοδο του eliwell στο βυσμα του, τον αρνητικο πολο στο μαυρο και τον θετικο στο κιτρινο καλωδιο του fan controller.
|
|
||||
|
||||
![]()
συνολικα εχει 4 πιν για την τροφοδοσια μονο το μαυρο και το κιτρινο χρισιμοποιουμε?
|
||||
|
||||
![]()
Οποιοδηποτε απο τα δυο μαυρα, η και τα δυο, για αρνητικο και το κιτρινο για θετικο. Προσεχε μην συνδεσεις το κοκκινο πουθενα γιατι θα το καψεις αν ειναι συνδεδεμενο με καποιο τροπο στο κυκλωμα.. Αν δεν παιξει(που δεν το νομιζω) θα χρειαστεις και ενα τροφοδοτικο 5 βολτ για το κοκκινο. Κατα 99.9% το κοκκινο ειναι απλα επειδη υπηρχε στο molex...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ph controller | iliastra | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 05-03-09 18:32 |
Ph controller | jimfytakis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 01-01-08 18:15 |
ph controller | nikman | Λοιπός εξοπλισμός | 6 | 10-10-07 21:00 |
controller | AXEL | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 35 | 26-06-07 08:53 |
Time controller | Genirous | Λοιπός εξοπλισμός | 9 | 10-04-07 22:27 |