fan controller
καλησπερα μηπως θα μπορουσε να μου πει καποιος αν α παρακατω κοντρολερ μπορει να συνδεθει μα τα 4 ανεμιστιρακια που πηρα(με τρια καλωδια ειναι) χωρις την χρηση pc συνδεμενο εξωτερικα.
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806154 |
νομιζω οτι και να κανει δεν εχει καποια ουσια αν ο μετασχηματιστης σου εχει μεταβαλλομενη ταση τοτε παιζεις ετσι
αλλα και να μην εχει με 25ευρω περνεις elliwel ενος σημειου να στα ανοιγει και στα κλεινει αναλογα με τη θερμοκρασια του ενυδρειου σου που κατα τη γνωμη μου ειναι η ποιο εξυπνη αγορα σε συνδιασμο με τα ανεμηστηρακια |
Παράθεση:
------------------------- κανεις υπολογιστακιας? |
Παράθεση:
|
συνολικα εχει 4 πιν για την τροφοδοσια μονο το μαυρο και το κιτρινο χρισιμοποιουμε?
|
Παράθεση:
|
οκ ευχαριστω πολυ
------------------------- καλημερα ηρθαν σημερα τα ανεμιστηρακια και εχουν 4 καλωδια τα τρια ειναι σε μια μπριζα(μπλε,κοκκινο,μαυρο) και ενα ξεχωριστο μπριζακι (κιτρινο) το μπλε καλωδιο τι ειναι? το κοκκινο ειναι 5v το μαυρο γειωση και το κιτρινο 12v.τα ανεμιστιρακια θα συνδεθουν στον παραπανω κοντρολερ οταν θα ερθει. |
1 Συνημμένο(α)
μια φοτω τις πισω πλευρας του κοντρολερ και το λινκ.
http://www.zalman.co.kr/ENG/product/...ad.asp?idx=207 |
1 Συνημμένο(α)
Παράθεση:
|
οκ φοτο θα ανεβασω στις 4,30 που θα παω σπιτι.
------------------------- υπαρχει περιπτωση να μην συνδεετε? |
Παράθεση:
|
οκ μολις παω σπιτι κατεβαζω φοτο.και κατι αλλο τα ανεμιστιρακια γραφουν 0,13Α και πηρα τεσσαρα με ενα μετασχηματιστη 1Α ειμαι οκ?
|
εγω γιατι ακομα το βλεπω πεταμενα λεφτα αν ο σχηματιστης εχει επιλογη στα volt?αντι για 12 τα δουλευεις στα 3-6-9 οσο θες εσυ και μειωνεις το θορυβο τοσο απλο
|
ειπαμε gadget
|
Παράθεση:
|
4 Συνημμένο(α)
να και οι φοτο.το κιτρινο που?
|
1 Συνημμένο(α)
Βαλε μου μια φωτο με το μεσαιο βυσμα με τις εξοχες πρως τα πανω ωστε να φενονται τα καλωδια, λογικα ειναι το μονο που θα χρησιμοποιησεις, το κιτρινο νομιζω υπαρχει και σε αυτο. Υπαρχει δευτερο για να μπει στην μητρικη και να βλεπεις και απο εκει τις στροφες του
|
5 Συνημμένο(α)
ειναι καλες αυτες?
|
Μια χαρα!! Εχεις το pwm, δες το post 9!!! Το βυσμα μπαινει κανονικα αλλα το μπλε δεν θα χρησιμοποιειται στο controller σου!
|
αρα το κιτρινο δεν παει πουθενα ειναι για να δειχνει τις στροφες στο pc αν συνδεθει στην μητρικη.σωστα?
|
Παράθεση:
|
ok μολις ερθει και συνδεθει κανω αναλυτικη παρουσιαση.ευχαριστω
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 02:29. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board