|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
παιδιά έχω τα εξειϛ φυτά:
Egeria densa Vallisneria (gigantea) Cabomba caroliniana Εχουν μεγαλωσει παρα πολυ και θελω να τα κλαδέψω και να τα βαλω καπου ώστε αργοτερα να γινουν μετεμφυτεφση. Πως κλαδεβω το καθε ενα απο τα προαναφερθεντα?? Και πως τα συντηρώ μετέπειτα?? THANKS |
|
||||
|
||||
![]()
Egeria και Cambomba τις κόβεις στο σημείο που θέλεις και μετά τις βάζεις σε έναν κουβά με νερό (Καλύτερα αν είναι απο το ενυδρείο σου). Έτσι μπορείς να τις συντηρήσεις για μερικές μέρες
Valisneria δεν ξέρω ας απαντήσει κάποιος άλλος.... |
|
||||
|
||||
![]()
η βαλισνερια πολαπλασιαζετε με runners, δηλαδη θα βλεπεις νεα φυτα να πεταγονται απο το χαλικι...
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Π.Σ. τη Vallisneria δεν την εχω φυτεψει την εχω σε ειδικα γλαστρακια και μεσα στο χαλικι μεχρι τη μεση. |
|
||||
|
||||
![]()
Να τα βγάλεις τα γλαστράκια και τις φυτέψεις στο χαλίκι.
|
|
|||
|
|||
![]()
Λες?
Και ετσι δεν εχω σοβαρο προβλημα με την Vallisneria αν εξερεσω τα επανω φυλα που κιτρινίζουν γιατι φευγουν πανω απο το νερο. Δεν μου ειπες να τα κόψω με ψαλίδι τα επανω μπορώ η θα τα χαλασω?? Edit:Εχουν και ενα σφουγγαρι γύρω απο τις ριζες(τωρα το παρατήρησα) να το βγαλω και αυτο? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|