|
|
|||
|
|||
![]()
Γεια χαρά,
Θέλω γνώμες για ενα εξωτερικό φίλτρο για 200 λίτρα ενυδρείο. Με ενδιαφέρει η αγορά να γίνει άμεσα απο Αθήνα, δεν θα μπω σε διαδικασίες για παραγγελία απο εξωτερικό. Πιθανόν κάποιο από eheim εκτός classic/echo θέλω να μου κάνει τη ζωή όσο το δυνατον πιο εύκολη. Αξίζει κάποιο απο τα pro και ποιό? Απο fluval της σειράς x05 λένε τίποτα ή είναι αισθητά κατώτερης ποιότητας απο τα eheim? Thanks |
|
||||
|
||||
![]()
Για τι ενυδρείο το θέλεις;
Δώσε μας περισσότερες πληροφορίες |
|
|||
|
|||
![]()
200 λιτρα, 3 δίσκοι
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Aν εξερεσεις την σειρα 1 και την πρωτη ''φουρνια'' απο την σειρα 2, ειναι μια πολυ καλη και οικονομικη λυση. Ολα τα μοντελα της Fluval μετα το 1998 ειναι πολυ καλα, εγω προσωπικα μονο αυτα χρησιμοποιω και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. |
|
||||
|
||||
![]()
2026 με εξτρα τρυπες στο Spraybar σε γωνια 90 μοιρες με τις οριτζιναλ, για να μοιρασεις τη ροη.
|
|||
|
|||
![]()
Τι επιπλέον μέτρα να πάρω επειδή στο χώρο υπάρχει πάτωμα και με ανησυχεί πολύ μια μελλοντική διαρροή, σας έχει τύχει κάτι περίεργο με eheim /fluval να σπάσει τίποτα ξαφνικα;
To 2026 με ψήνει αν και ακριβό, κάποιο καλό κατάστημα κοντά σε κέντρο Αθήνα-Περιστέρι για αγορά? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερώτηση για εξωτερικό φίλτρο !!! | george1981 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 24-11-08 13:32 |
Εξωτερικό Φίλτρο | Filotas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 31-03-08 17:29 |
Εξωτερικό φίλτρο | AXEL | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 07-06-07 13:37 |
Εξωτερικό Φίλτρο | tolis_1234 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 19 | 01-03-05 14:54 |