|
|
||||
|
||||
![]()
Εχω αποφασίσει να φιαξω ενα ενυδρειο με τονμπαμπα μου .160λτ διαστασεις 90x45x40 εχω κανει ολους τοθς υπολογισμους και ήθελα να ρωτησω τι παχος τζαμια να παραγγηλω καθως και αν πρεπει να ειναι ρονταρισμένα.
Επίσης επειδή δεν βρισκω στο νησι μου σιληκονη ενυδρειου μηπως ξερετε αν κανει οπως μου ειπαν η sista ουδετερη; ευχαριστώ εξ αρχης |
|
||||
|
||||
![]()
Βαλε 6αρι τζαμι ροντε με κοντρες πανω κατω γιατι ως γνωστον οι κοντρες κανουν καλο
![]() Απο σιλικονη ψαξε της den braven (κιτρινο σωληναριο) ή της bayern (μωβ σωληναριο) ή τη logo 1000.
|
|||
|
|||
![]()
υπαρχει και διαφανη bison (που γραφει οτι ειναι καταλληλη για ενυδρεια) μπορεις να την βρεις οπουδηποτε πουλανε κολες bison
κοστος 4,4ευρω το σωληναριο ΥΓ Ηλια εισαι σιγουρος οτι δεν σε συμφαιρει καλυτερα να παραγγειλεις απο Αθηνα ενα juwel ριο 180; περιπου ιδιες διαστασεις ειναι, θα παρεις δωροεπιταγη με την οποια θα αγορασεις τα παντα που χρειαζεσαι για το ενυδρειο σου και μεσα στην τιμη θα εχεις ενα αξιοπρεπες φιλτρο, αξιοπρεπες φωτισμο, θερμαντηρα και θα ειναι εμφανισιμο ![]() εαν δεν ειναι ΠΟΛΥ ιδιαιτερες οι αναγκες σου και μπορεις να βολευτεις με της διαστασεις του rio τοτε μην το σκεφτεσαι καθολου |
|
||||
|
||||
![]()
Πιστεύω οτι ειναι καλητερα να φιαξω ενα στα μετρα μου και με λιγοτερα λεφτά
με 6αρι τζαμι με κοντρες μονο κατω και με γωνιες στις τεσσερις ορθιες πλευρες θα ειναι καλά; |
|
||||
|
||||
![]()
φιλαρακι εαν δεν εχεις κανει ξανα ενυδρειο θα σου προτεινα να ακουσεις τον ORCK γιατι θα δυσκολευτεις πολλη και μπορει να μην σου βγει και οτι καλυτερο ενω με το juwel Rio 180 εχει και καποια εγγυηση
|
||||
|
||||
![]()
ok ευχαριστώ
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τζαμι με παχος 5mm | xrigeorgis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 29-07-08 19:30 |
παχος τζαμιων για 300lit | grigoris | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 11-01-08 01:10 |
Παχος τζαμιου? | MiziGr | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 24 | 16-06-07 10:06 |
ΕΝΥΔΡΕΙΟ 137x43x60 τι παχος τζαμιων? | PanagiotisKat | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 29 | 12-01-07 10:38 |
παχος γυαλιου???? | sharkman | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 17-04-03 23:13 |