|
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σας και πάλι. Καταρχάς θέλω να ζητήσω συγγνώμη εάν σας έχω κουράσει, αλλά κλασσικά θέλω να κάνω μια ερώτηση. Οι ελεγκτές θερμοκρασίας που έχω βρεί ελέγχουν τη χαμηλή θερμοκρασία και ανοιγοκλείνουν το θερμοστάτη, αλλά πως μπορούμε να επιτύχουμε να περνάει ρεύμα, όταν ανεβαίνει η θερμοκρασία, ώστε να ανοίγουν τα ανεμιστηράκια.
|
|
||||
|
||||
![]()
Eliwell 915...
|
|
||||
|
||||
![]()
Το έχω διαβάσει και σε άλλα post αυτό. Μπορώ να το δώ κάπου?Στο ebay δε μπόρεσα να το βρω.
|
|
||||
|
||||
![]()
http://www.eliwell.eu/product_main.p...1&language=_en
αυτος που χρησιμοποιούμε είναι ο 915 V/I.Απο ότι ξέρω δεν θα τον βρείς στο e-bay ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστώ πολύ.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν τον πάρεις τελικά υπάρχουν μέσα στο GAB οδηγίες ρυθμισης αλλά τις έχω και σε pdf για να στις δώσω
![]()
|
|||
|
|||
![]()
εχουμε ξεφυγει πολυ απο το αρχικο θεμα που ηταν θερμοκρασια
απο την στιγμη που σκεφτεσαι τρυπα στο ηδη κολημενο ενυδρειο σου διαβασε αυτο τα τρυπανια τα αγορασε απο εδω εμενα με επεισαν αμεσως μολις μου ειπαν οτι κινδυνευει να σπασει το ενυδρειο να μην το ψαξω καν... οτι και να κανεις στειλε φωτογραφια οκ; |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω παλι θα πω οτι για αυτό που πας να φτιαξεις το γιαλι ειναι μαλλον ενα απο τα μικροτερα κοστη...
Δεν το κολλας απο την αρχή να το τρυπησεις και οπως θες να χεις το κεφαλι σου ησυχο και να μην ασχολεισαι με "πατεντες"? |
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνω απολυτα ...
|
||||
|
||||
![]()
Θα ανεβάσω φωτογραφία σε λίγο καιρό, μόλις ετοιμάσω τη βάση. Σκέφτομαι μια βάση φτιαγμένη από a-block. Πόσο ύψος πρέπει να έχει η βάση, για να χωρέσει το skimmer?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ποιο σκιμερ ? αποφασισες τι μοντελο θα παρεις ? (δεν εχουν ολα τα ιδιο υψος)
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ανεμιστηράκια ...έχουν αποτέλεσμα ; | Ritsa | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 19 | 10-09-07 13:46 |
Ανεμιστηράκια Tunze | nikman | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 19-06-07 08:19 |
Νεογέννητα Guppy και θερμοκρασία νερού | stat | Ζωοτόκα | 2 | 11-04-06 09:18 |
Gouramis και θερμοκρασία ενυδρείου - Έχασα 2 από Dropsy ?!? | pdrake | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 20-02-04 00:29 |
Guppies και θερμοκρασία | chris | Ζωοτόκα | 19 | 31-05-03 16:09 |