|
|
|||
|
|||
![]()
Εχει κανεις εμπειρια απο τρισδιαστατη αφισα που κολλαει μεσα στο ενυδ. με συλικονι;
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εννοεις τα 3-d background.....σωστα ? τι ειδους εμπειρια δηλαδή ?
|
|
|||
|
|||
![]()
Bασικα εννοω εαν ξεκολανε αν δημειουργουν προβληματα στα ψαρια εαν φαινονται ψευτικα τελικα αξιζουν τα λεφτα τους η καλυτερα μια μαυρη αφισα;
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν τις κολησεις με σιλικονη δεν ξεκολανε..... Πρόβλημα στα ψάρια φυσικα και δεν δημιουργουν! Το αν θα βαλεις μια μαυρη αφίσα ή αυτά είναι θεμα προσωπικου γουστου.....και φυσικα τσεπης! Δεν μπορω να σε βοηθησω σε αυτο..
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σε ευχαριστω πολυ για της πληροφοριες που μου εδωσες γιατι εχω λιγο μπερδευτη.Ειμαι καινουργιος στο αθλημα και καταλαβαινεις΄΄
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
και αν το κολλήσεις με σιλικόνη πρόσεξε να είναι μη τοξική, για ενυδρειακή χρήση
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Είσαι σε φόρμα τελευταία, έτσι? χαχαχαχαχα!
![]() ![]() ![]()
Pseudoeftropheus sentonographius sp. "ροζ" ![]() Το (νυν) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με mikrogeophagus ramirezi): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=326855 Το (πρώην) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με ζωοτόκα): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=269530 Diogo, ο μονομάχος μου: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=26837 |
|
|||
|
|||
![]()
Τελικά εβαλα μεσα τρισδιαστατη κολημενη και ειναι καταπληκτικο το Ενυδριο..
Κοιτα την Υπογραφη Χιχι. ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στιβαξε κι αλλες πετρες για να φτιαξουν φωλιες οι αφρικανες.
|
||||
|
||||
![]()
Πιστεύω στο Rio negro δεν έχει τόσους δίσκους μαζεμένα σαν κοπάδι
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΒΟΗΘΕΙΑ (για γκάπι) | Celda | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 27 | 12-02-10 20:29 |
βοηθεια για λιμνη | asteris_veroia | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 58 | 31-08-08 17:44 |
Βοηθεια για guppy | ganisgr | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 24-06-07 11:12 |
Βοηθεια για αναγνωριση | mikenuke | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 5 | 23-04-05 19:02 |
Βοηθεια για χαλικι | ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 22-09-04 21:36 |