|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Έχω ένα record 70 άδειο και το παιδί μου μου ζητάει να βάλω δύο παπαγαλόψαρα.
Είναι εφικτό αυτό: Και τι άλλο χρειάζεται (από συνθήκες εννοώ). Αν ξέρει κάποιος ας απαντήσει |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ας βαλει κατι αλλο.
ας πουμε κατι πιο......φυσικο.. (αν προσεξες τερμα πανω στο φορουμ θα ...καταλαβεις το γιατι...... |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν εννούσα βαμμένα!
Δεν υπάρχει pet shop χωρίς παπαγαλόψαρα. Το διάβασα τώρα και κατάλαβα. Δεν ήξερα ότι είναι ψάρια που προέρχονται μετά από γενετική επέμβαση. Πίστευα ότι υπάρχουν στην φύση και ότι κάποιοι τα βάφουν με laser. Ευχαριστώ πολύ. Θα προσπαθήσω να του εξηγήσω είναι 8 ετών. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() απο την αλλη,μπραβο σου που καταλαβες πολυ γρηγορα,το τι γινεται... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ξέρει κάποιος τι άλλο σχετικά μεγάλο (για 70 λίτρα) μπορώ να βάλω μέσα;
Αν υπάρχει κάποια ιδέα είναι ευπρόσδεκτη. Δυστυχώς τα παιδιά προσωποποιούν τα ψάρια (π.χ. τους δίνουν και ονόματα....) Αυτός είναι και ο λόγος που θέλει δύο ή τρία ψαράκια |
|
||||
|
||||
![]()
Τι ενυδρείο θα κάνεις (τροπικό ή κρύο νερό); Και μένα έτσι με έχωσε ο δικός μου...ήθελε μια ντόρυ, ένα νέμο, ένα μάρλιν....
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΟΧΙ στα παπαγαλόψαρα, τα βαμμένα ψάρια και τα άλλα τερατουργήματα! | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 107 | 19-02-17 18:37 |
Oscar,Aequidens rivulatus και Παπαγαλόψαρα:Τί αλγοφάγα;; | Moutralewn | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 14 | 26-01-08 22:08 |