|
|
||||
|
||||
![]()
Μετά από συζητήσεις που έκανα μέσα στο forum κατάλαβα ότι μερικά απο τα ψάρια που έχω δεν κάνουν για το ενυδρείο μου rio 125.
Αποφάσισα λοιπόν να κάνω κάποιες αλλαγές...(με βαριά καρδιά βέβαια γιατί μερικά ψαράκια τα είχα συνηθίσει.....) Η σύνθεση των ψαριών μου μέχρι τώρα ήταν : 2 silver sharks.... 3 gourami.... 1 rainbow shark 2 angelfish 1 betta 1 pleco Τώρα σκέφτομαι (και εδώ θέλω τυχόν παρατηρήσεις σας) τα εξής : 4 gourami 1 rainbow shark 3 angel fish 1 pleco 3 tiger barbs 2 kribensis 2 corydoras Πείτε μου σας παρακαλώ τη γνώμη σας.... |
|
||||
|
||||
![]()
Τώρα σκέφτομαι (και εδώ θέλω τυχόν παρατηρήσεις σας) τα εξής :
4 gourami 1 rainbow shark 3 angel fish 1 pleco 3 tiger barbs 2 kribensis 2 corydoras αν σου αρέσει "κοινωνικο", εγώ θα έλεγα να βάλεις 10 tiger barbs και 6-8 corydoras και να φροντίσεις να έχεις σκληρότητα GH=8-9, KH=5 και pH=6,8... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδή όλα τα αλλα να τα ξεφορτωθώ?
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι για τους κορύδορες θα στο σύστηνα και γω. Μην τους αφήσεις μόνους τους 2. Εγώ στο δικό μου είχα βάλει έναν μόνο του επειδή είναι μικρό, και το καημένο το ζωντανό είχε παλαβώσει ήτανε όλη την ώρα στην τσίτα. Του έβαλα ακόμα 3 και τώρα είναι μια χαρά όλοι τους κάνουνε πολύ καλή παρέα και είναι και τα 4 χαρούμενα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Υπάρχει περίπτωση να εχω πρόβλημα tiger barb με σκαλάρι?
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι.τα τιγρακια θα τσιμπανε τα πτερυγια του σκαλαριου.....
|
|
||||
|
||||
![]()
Σαν αριθμός ψαριών ειναι οκ?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κάτι παράξενο στο ενυδρείο μου... | Elanir | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 07-02-08 09:03 |
Είαγωγή ψαριών στο ενυδρείο! | ginodim | Reefsafe | 4 | 19-03-07 18:32 |
Αλλαγές στο 60L μου. | ΠΑΝΟΣ | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 5 | 29-11-06 22:48 |
αλλαγές στο ενυδρείο | ababapanos | Malawi | 4 | 24-08-04 22:13 |
αλλαγές στο ενυδρείο | ababapanos | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 24-08-04 16:17 |