|
|
||||
|
||||
![]()
γεια σαςχ ρε παιδια!
στο ενυδρειο μου (75 λιτρα) το φιλτρο που εχω μεσα ειναι 700λιτρα/ωρα. δεν ειναι πολυ δυνατο? τωρα αν θελω να το αντικαταστησω τι πρεπει να κανω? |
|
||||
|
||||
![]()
αν δεν μας πείς τί φίλτρο είναι αυτό που υπάρχει τώρα, τι ψάρια έχεις κτπ πως περιμένεις να σε βοηθήσουμε ?
Πάντως η λέξη "αντικατάσταση" το λέει απο μόνη της. διώχνεις το παλίο φίλτρο και πέρνεις ένα άλλο ...
|
||||
|
||||
![]()
τι βιολογικά υλικά έχεις μέσα στο υπάρχον φίλτρο ?
γενικά πάντως υπάρχουν 2 τρόποι ... ο ένας τρόπος είναι να τα αφήσεις να δουλέψουν μαζί για έναν - δύο μήνες και μετά απλά αφαιρείς το παλιό ... ο άλλος είναι ... βάζεις τα υλικά από το παλιό φίλτρο στο καινούργιο .. μαζί με κάποια ακόμα αφού θεωρητικά το νέο θα χωράει παραπάνω ... και απλά βγάζεις το παλιό .. πρώτα δώσε μερικές ακόμα λεπτομέριες για το παλιό και το καινούργιο όμος ... |
|
||||
|
||||
![]()
που ειναι μαλλον λιγο δυσκολο στην περιπτωση του φιλου μας αφου με το υπαρχουν φιλτρο εχει 10* τα λιτρα του αμα βαλει αλλο ενα φιλτρο μεσα να δουλεψει θα γινει φραπεδιερα το ενυδρειο...οποτε μαλλον απλα πρεπει να μπολιασει
|
||||
|
||||
![]()
το φιλτρο μου ειναι resun 700l μεσα εχει μονο ενα μαυρο σκληρο σφουγγαρι (ανθρακας? ) τωρα εχω μεσα 2 κλοουν αλλα θα τουσς δωσω πισω κ θα παρω guppy.
|
|
||||
|
||||
![]()
μόνο το μαύρο σφουγκάρι έχεις μέσα ???? τίποτα άλλο ?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αντικατασταση ενυδρειου | GFON | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 16-05-07 08:22 |
Αντικατασταση φιλτρου | Τασος Καρβεντουζης | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 14-03-07 14:02 |
φιλτρο | naupaktos84 | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 22-02-07 08:57 |
Αντικατασταση Λαμπτηρων | stav | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 33 | 01-10-06 14:17 |
φιλτρο.... | silver | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 28-09-04 17:20 |