|
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα
![]() θελω να ρωτησω αν το βιολογικο υλικο που δουλευει σε ενα φιλτρο ενυδρειου γλυκου νερου πχ μακαρονι και σουμπστρατ μπορει να μπει σε θαλασινο ενυδρειο? και αν γινεται και το αντιθετο. υλικα που δουλευουν σε αλμυρο (αφου ξεπλυθουν) να μπουν σε γλυκο? ευχαριστω
|
||||
|
||||
![]()
Γενικά καλό είναι η βιολογία του θαλασσινού ενυδρείου να στηρίζεται στο ζωντανό βράχο και αραγωνιτη.
![]() Τι έχεις, reef ή fish only?Παντως αν ψάξεις λίγο στον τομέα του θαλασσινού θα βρεις πολύτιμες πληροφορίες.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
προς το παρον τιποτα......... απλα σκεφτομαι για F.O. και καλο ειναι να γνωριζουμε μερικα πραγματα μιας και το κοστος ειναι μεγαλος παραγοντας στην αλμυρα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μου κάποτε ίσχυε αυτό ,τώρα οι τιμές έχουν πέσει πολύ και στο θαλασσινό.
![]() Πες μας καλυτερα τι ενυδρειο εχεις και τι εξοπλισμο.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αυτο που εχω ειναι ενα ενυδρειο 275 λιτρων ενα εξ.φιλτρο 2213 ενα ph controller και αντ. οσμοση.
δηλ. και στο F.O. η βιολογια μπορει να στηριχτει σε ζωντανο βραχο και αραγονιτη? χωρις κανιστρα? υ.γ.βασικα για αργοτερα το εχω στο μυαλο μου αλλα καλο ειναι να γνωριζουμε μερικα
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Φυσικα , υπαρχει και το αναλογο τιμημα :
![]() http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=15393 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μυκητες σε υλικα απο την θαλασσα | alexinio | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 30-06-07 09:12 |
αφαιρεση φιλτρου βυθου απο ενυδρειο | stav | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 05-12-06 09:51 |
υλικα φιλτρου | dioninje | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 27-02-04 12:11 |
Υλικα Φιλτρου | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 22-03-03 11:31 |
Υλικα φιλτρου και πρόβλημα αμμωνίας | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 28-12-02 04:19 |