|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
εχω ενα ενυδρειο με γλυκο νερο εδω και 15 χρονια τωρα θα κανω την υπερβαση να το αλαξω σε αλμυρο, γνωσησ ?μηδεν σασ παρακαλω βοηθηστε με καταρχη με την χημεια (μετρησησ)του νερου πρωτα.για γλυκο νερο ξερω τα παντα για αλμυρο τιποτααα
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σου φίλε από την Κύπρο.
Η αλλαγή του ενυδρείου από γλυκό σε αλμυρό είναι ένα μεγάλο βήμα. Σύμμαχός σου σε αυτή σου την κίνηση θα είναι το σωστό διάβασμα και η σωστή ενημέρωση, σχετικά με τα θαλασσινά ενυδρεία. Η χημεία του νερού ενός θαλασσινού ενυδρείου είναι κατά πολύ διαφορετική από αυτή ενός γλυκού νερού. Έχουμε λοιπόν αλάτι στο νερό. Ca (390-420), Kh(9-11), Ph(7,9 – 8,2), Mg (1300-1500), αλατότητα (1,024-1,026), θερμοκρασία (26-2 ![]() Διάβασε λοιπόν εδώ στο forum, υπάρχουν πολλά άρθρα στις σχετικές κατηγορίες και επέλεξε τι είδους ενυδρείου θέλεις να κάνεις. Ότι απορίες έχεις ευχαρίστως να βοηθήσουμε. Καλώς όρισες!
|
||||
|
||||
![]()
καλως ηρθες και απο μενα.....βλεπω μια τρελλη αυξηση των χομπιστων απο την κυπρο μας..!!! μπραβο..!!!
εισαι σε πολυ καλα χερια,να προσθεσω,και χρειαζεσαι και αρκετο διαβασμα... καλη συνεχεια φιλε μου.... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
σε ευχαριτσω για τισ πληροφοριεσ που μου εδωσεσ
|
|
||||
|
||||
![]()
καλώς ήρθες!!!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
σασ ευχαριστω για το καλοσορισμα
vbmenu_register("postmenu_177942", true); |
|
||||
|
||||
![]()
Καλωσορίσατε..!!!
![]()
|
|||
|
|||
![]()
το ph δεν ειναι ψηλο.?η αναμυξη του νερου με το αλλασ πιαν αναλογια εχει και καθε ποσο θελει ανανεωσητο νερο. Το ενυδρειο που σχεδιαζω ειναι με βραχια και ασπονδυλα και λιγα ψαρακια απο την δικη μασ θαλλασα .εχω στην κατοχη μου τον ψηχτη νερου και 3 βιολογικα φιλτρα τισ rena .
σασ ευχαριστω |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
σαφως και υπαρχουν μεγαλες διαφορες...!!!! περιμενε τους αλμυρους....... |
|
|||
|
|||
![]()
φιλε μου ειμαι μπερδεμενοσ και αρχιζω ενυδρειο απο την αρχη
τα 15 χρονια ενυδρειου πανε ειμαι στην προδιμοτικη παλι γιαυτο παρε τησ ερωτησησ μου με υπομονη ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Όπα !!!! ¶λλος ένας χωρκανός.
Καλώς ήρθες. Γιάννος Σάββα |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|