|
|
||||
|
||||
![]()
Επειδή δυσκολεύομαι να βρω μπλε φελιζόλ (styrofoam) θέλω να κάνω μια ερώτηση έστω λίγο αφελή.
Το φελιζόλ και το αφρολέξ είναι το ίδιο πράγμα? Το θέλω για χρήση ανάμεσα στον πάτο του ενυδρείου και τις πέτρες στο ενυδρείο που ετοιμάζω. (ΥΓ. Αφρολέξ άσπρο έχω αρκετό λόγω της συσκευασίας των καινούριων συσκευών που πήρα για το σπίτι μου) Ευχαριστώ! |
|
||||
|
||||
![]()
φελιζολ ασπρο μπορεις μπορεις να βρεις στο praktiker απο κει πειρα και γω που δεν εβρισκα εχει συσκεβασιες 6-7κομματιων τετραγωνων γυρω στο 60*60 με κατι αναγλυφα σχεδια που τα χρησιμοποιουν οι σοφατζιδες για τα ταβανια κανουν βεβαια 5€ που ειναι αισχος για φελιζολ αλλα αν δε βρισκεις αλλου...
|
||||
|
||||
![]()
Οχι, δεν ειναι το ιδιο... Εσυ ψαχνεις για φελιζολ. Αφρολεξ ειναι το υλικο που χρησιμοποιουν οι επιπλοποιοι στους καναπεδες. Το συνανταμε και σε λεπτα στρωματακια, αυτα που χρησιμοποιουμε στα ραντζα...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Θα το κοιτάξω και στο praktiker αν δεν βγάλω άκρη steady. Σ'ευχαριστώ |
|
||||
|
||||
![]()
Σου εξηγησα που χρησιμοποιειται το φελιζολ, γιατι ρωτησες αν τα δυο αυτα υλικα ειναι το ιδιο. Εσυ χρειαζεσαι φελιζολ
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό που χρησιμοποιείται σαν προφύλαξη σε κουτιά ηλεκτρικών συσκευών είναι φελιζόλ, το αφρολέξ είναι αυτό που λέει ο προλαλήσας
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μου εξήγησες που χρησιμοποιείται το αφρολέξ όχι το φελιζόλ... άρα frits μπορώ να χρησιμοποιήσω το φελιζόλ (τελικά φελιζόλ είναι και αυτό...) από τις συσκευασίες των ηλεκτρικών συσκευών μέσα στο ενυδρείο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι, δικο μου λαθος... Συνενοηθηκαμε τελικα...
|
||||
|
||||
![]()
To αφρολεξ ειναι σαν σφουγγαρι.
|
||||
|
||||
![]()
Μου εξήγησες που χρησιμοποιείται το αφρολέξ όχι το φελιζόλ... άρα frits μπορώ να χρησιμοποιήσω το φελιζόλ (τελικά φελιζόλ είναι και αυτό...) από τις συσκευασίες των ηλεκτρικών συσκευών μέσα στο ενυδρείο?
Αν σου φτάνουν ναι, εγώ πάντως πήγα και πήρα ένα υπερβολικά μεγάλο κομάτι από μια μάντρα οικοδομών για την δική μου κατασκευή και έχω πολύ περίσσευμα, για όποιον χρειάζεται ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εύρεση φελιζόλ | Nrgman | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 02-10-06 10:52 |
Πολυουρεθάνη αντι φελιζόλ; | dmnds | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 08-08-06 07:56 |
background από φελιζόλ σε θαλασσινό? | kazanasb | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 1 | 07-04-06 12:48 |
Ο ρόλος του φελιζόλ... | Minas78 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 07-04-05 23:07 |
Αγορά Φελιζόλ | dimitris | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 27-08-04 08:44 |