|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
δυσκολο να το φανταστω,
γεγονος ομως. ενας φιλος αποτην Πατρα, απο τα πιο παλια μελη εδω στο φορουμ, δεν υπαρχει πια. εφυγε πολυ νωρις απο κοντα μας. (pokou ) καλο σου ταξιδι Βασιλη... |
|
||||
|
||||
![]()
Καλό ταξίδι Βασίλη και ας μην σε ξέρω ....
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Όταν μαθαίνεις για τέτοια πράγματα, είναι πάντα δυσάρεστο, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για νέους ανθρώπους (υποθέτω).
Δεν γνώρισα ποτέ τον Βασίλη, αλλά εύχομαι να βρει κάτι καλύτερο εκεί που πηγαίνει... Αντίο... |
|
||||
|
||||
![]()
To Bασιλη τον ειχα γνωρισει ... ειναι απιστευτο ποσο γρηγορα και ξαφνικα μπορει να χαθει καποιο αγαπημενο προσωπο σου.
Ευχομαι καλο ταξιδι και κουραγιο στους αγαπημενους του.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ειναι και πολλα που μπορεις να πεις σε τετοιες περιπτωσεις....
Καλο ταξιδι μονο... http://www.tsamisaquarium.com/images/psfe/Pocou.jpg |
|
||||
|
||||
![]()
Kai elpizoume o filos Vasilis na paei kapou kalytera opou tha einai galinios kai xenoiastos...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Aντίο...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Το κολλητάρι μου "έφυγε"
Καλό δρόμο ψηλέ, θα μου λείψεις όσο δεν φαντάζεσαι........ ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Διαβασα ολα αυτα που γραψατε και απλα δεν μπορω να το πιστεψω....
Μα ο Βασιλης... γιατι ... Δεν θελω να πω λυπαμαι και καλο ταξιδι, γιατι πολυ απλα, οταν λες τετοια πραγματα, αποδεχεσαι και ενα γεγονος και εγω πολυ απλα, δεν μπορω να δεχτω αυτο που συνεβη...
|
||||
|
||||
![]()
Ένα αντίο με εκτίμηση για τον συνχομπίστα και ας μην τον έχω γνωρίσει.
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Καλό ταξίδι συνχομπίστα Βασίλη, τα συλλυπητήρια μου…
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
ας παει στο καλο...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ας έχει καλό ταξίδι.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Tα συλλυπητήρια μου.
Ώρα σου καλή... |
|
||||
|
||||
![]()
Αντίο Βασίλη...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καινουριος φιλος στο σπιτι | Artemis | Bettas | 9 | 17-10-05 21:12 |
Ενασ ακομη... | targas21 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 13 | 28-06-05 17:40 |
Αλλος ενας νεος με ερωτησεις! | shadow | Γλυκό νερό - Γενικά | 27 | 11-06-04 10:00 |