|
|
||||
|
||||
![]()
εδω κ καμια εβδομαδα βλεπω το ραμιρεζι μου να εχει κατι σαν μικρες ''τρυπες'' στο κεφαλι του,δεν ξερω πως να το εξηγησω!κ στο εσωτερικο ειναι ασπρο!εχει καποιος ιδεα τι μπορει να ειναι? φανταστικε ψαρογιατρε?
![]()
"Μη λογομαχήσεις ποτέ με ένα βλάκα.Θα πέσεις στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω πείρας ![]() "Το ¶ουσβιτς ξεκινά κάθε φορά που κάποιος κοιτά ένα σφαγείο και σκέφτεται: είναι απλά ζώα." ~ Θεοντoρ Αντόρνο |
|
|||
|
|||
![]()
θα βοηθουσε πολυ φωτογραφια !
μμ υπαρχουν τσακομοι στο ενυδρειο ? λες να χτυπησε ποθενα ?? μμμ ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ειναι μονο του σε 40 λιτρα!φωτογραφια δεν μπορω να βγαλω και απο κινητο δεν φαινεται καθαρα!
"Μη λογομαχήσεις ποτέ με ένα βλάκα.Θα πέσεις στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω πείρας ![]() "Το ¶ουσβιτς ξεκινά κάθε φορά που κάποιος κοιτά ένα σφαγείο και σκέφτεται: είναι απλά ζώα." ~ Θεοντoρ Αντόρνο |
|
|||
|
|||
![]()
μήπως αυτή η παλιοαρρώστια το hole in the head? http://www.flippersandfins.net/HITHarticle2.htm
Βρήκα αυτό το site που έχει φωτογραφίες για να μπορείς να συγκρίνεις αν είναι αυτό. Αυτό προκαλείται από κακές συνθήκες νερού ή κακή διατροφή (ενννοεί μάλλον ελλειπή, χωρίς βιταμινες κτλ.) Τουλάχιστον έτσι διάβασα.... |
|
||||
|
||||
![]()
καπως ετσι ειναι!βεβαια δεν ειναι οπως τα οσκαρ στην φωτογραφια,απαπα!
τι να σου πω..αλλαγες κανω κανονικα,υπηρξε μια περιοδος που ειχα ν κανω αλλαγη 2 βδομαδες,ισως να ναι απο αυτο τι να πω.. κοιταξα κ σε ενα βιβλιο που εχω,μετρονιδαζολη προτεινει,οποτε αυριο πρωι πρωι φαρμακειο για flagyl.πως θα το χρησιμοποιησω ομως τωρα?να το διαλυσω στο νερο με την προτεινομενη δοσολογια?
|
||||
|
||||
![]()
κι εγω το ιδιο με τη Λια σκεφτηκα....νομιζω οτι λεγεται hexamita??
|
||||
|
||||
![]()
ναι,ετσι λεγεται!
παντως απ οτι εμαθα δεν ειναι απαραιτητο η αρρωστια να εχει προκληθει απο hexamita,μπορει να ειναι κ απο κακη διατροφη.. αλλα δεν μπορω να ξερω τι απο τα δυο,οποτε λεω να πορευτω με flagyl.. εξαλλου δεν ταιζα κ με καμια μαρκα μ εκαψες,τετρα μιν και τετρα ruby και καμια φορα bloodworms,τα οποια τα εχω κοψει τον τελευταιο καιρο γιατι με εχουν βαλει σε υποψιες ..
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ | vagos1 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 20-05-03 23:06 |