|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα σε όλους
Εχω δύο γλυφτάκια (αυτά στη φωτο-δεν ξέρω το όνομά τους)εδώ και δυό μήνες και κάτι. Τις τελευταίες μέρες το ένα ,ενώ ήταν ακρβώς όπως και το λεπτούλι της φωτογραφίας, έχει γίνει έτσι όπως το βλέπετε. ....Μπαλόνι !!!! Και μάλιστα αν κοιτάξω την κοιλίτσα του από κάτω, φαίνονται στα πλαϊνά και λίγο μπροστά κάτι κόκκινα σημάδια. Στην αρχή είπα ότι απλά τρώει πολύ. Αυτό όμως κοντεύει να σκάσει από το πρήξιμο. Δυστυχώς δεν κατάφερα να το βγάλω πιο καλά, αλλά φαίνεται καθαρά νομιζω η... όλη κατάσταση. Τι στο καλό είναι αυτό???? Αρρωστο είναι??? |
|
|||
|
|||
![]()
Εγω ειμαι ασχετως σεαυτο το θεμα μαλλον θα ειναι αρρωστια αλλα φανταστηκες να ειναι εγγειο ?
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αμα δεις την κοιλιά του, θα τρομάξεις από το μέγεθος. Γιαυτό φοβάμαι ότι είναι άρρωστο. |
|
||||
|
||||
![]()
Κατ' αρχάς, πρόκειται για CAE γλύφτες (Gyrinocheilus aymonieri), . Εχω κι εγώ 3 από αυτούς (περίπου 7 cm) και το μεγαλύτερο έχει παρόμοια συμπτώματα. Εχει φουσκώσει, αλλά όχι πάρα πολύ, εδώ και 20 μέρες. Δεν ξέρω να σου πω τι είναι, εκτιμώ όμως (για το δικό μου) ότι δεν είναι άρρωστο. Μακάρι να είναι εγκυμοσύνη, γιατί είναι σπάνιες.
Θα δούμε...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Για να δούμε τι θα γίνει... |
|
||||
|
||||
![]()
Εγκυος αποκλειεται να ειναι, εχουν πεταχτει και τα ματια του εξω βλεπω, το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να το απομονωσεις, και ισως να προχωρησεις σε ευθανασια, οτι και να ειναι μαλλον θα ειναι ανιατο.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|