|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα σε όλους.Έχω έναν single ray betta, τον αγόρασα πριν 1 χρόνο περίπου όταν τον είδα σε ένα μαγαζί στο κακό του το χάλι και τον λυπήθηκα.Τότε ξεπέρασε το fin rot επιτυχώς.Τον έχω σ'ένα 15λιτρο παρέα μ'ένα σαλιγκάρι.Τις 2 τελευταίες μέρες δεν βγαίνει καθόλου από την καρύδα-κρυψώνα του,δεν τρώει δυστυχώς (ούτε καν τα bloodworms που τρελαινόταν) και νομίζω πως έχει φουσκώσει ελαφρά κάτω από το στόμα και λίγο πιο πίσω και το σημείο αυτό έχει ασπρίσει λίγο.Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει γιατί τον έχω συμπαθήσει τον άτιμο και δεν θέλω να τον χάσω.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Φιλικά, Νίκος |
|
||||
|
||||
![]()
Θα βοηθούσε πολύ μια φωτογραφία πάντος από την περιγραφή χωρίς να μπορώ να πω με σιγουριά μοιάζει με fungus!
|
||||
|
||||
![]()
Ήθελα να τον βγάλω φωτογραφία αλλά είναι συνέχεια κρυμμένος και δεν έχω μπορέσει.Ίσως αύριο τον βγάλω από την καρύδα για να τον βγάλω φώτο.Αν είναι fungus,τι κάνω;Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.Νίκος
|
|
||||
|
||||
![]()
Από κάτι φωτογραφίες που είδα ψάχνοντας μου κάνει για αρχή dropsy
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να και οι φώτο.Είναι από κινητό γιατί η ψηφιακή έμεινε από μπαταρία...Σήμερα που τον έβγαλα από την καρύδα, ανέβηκε πάνω και έβγαζε όλο το κεφάλι του έξω από το νερό.Ακόμα δεν τρώει ενώ αναπνέει γρήγορα
|
|
||||
|
||||
![]()
Καμια βοήθεια βρε παιδιά;Να του δοκιμάσω κανένα αντιβιωτικό;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επιλογή + κόστος ενυδρείου | bakogiannisd | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 15-12-05 15:02 |
Προυπολογισμός ενυδρείου | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 13-12-02 20:58 |