|
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα παιδιά. Ανεβάζω ένα βίντεο να μου πείτε αν είναι φυσικός ο θόρυβος για την αντλία μου στο sump.http://cloud.tapatalk.com/s/5b04f2d0...523_074544.mp4
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Ούτε για αστείο!!! Ποιά αντλία έχεις?? Δοκίμασες να την μετακινήσεις, έστω με το χέρι σου να την κρατήσεις στο νερό χωρίς να ακουμπάει πουθενά??
|
|
|||
|
|||
![]()
Έχω δοκιμάσει να πάντα. πάλι έτσι κάνει. θα βγάλω φωτογραφία το απόγευμα για τον τύπο αντλίας. τι μπορεί να κάνει έτσι; διορθώνεται;
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν την κρατήσεις από τον σωλήνα βαθιά στο νερό χωρίς να ακουμπάει πουθενά και κάνει τον ίδιο θόρυβο, τότε έχει πρόβλημα σίγουρα!!
Στείλε μοντέλο και αν συνεχίζει ο θόρυβος, άνοιξέ την να δεις μέσα μην έχει ραγίσει κάτι!! Από την πρώτη στιγμή έκανε έτσι? |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε την έχεις ανοίξει Μήπως έχει αρπάξει κάτι Η φτερωτή????
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν έχω καταφέρει ακόμα να την ανοίξω.. Κάτι που θα πρέπει να προσέξω κατά το άνοιγμα;
|
|
|||
|
|||
![]()
Η αντλία
![]() Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Τελικά μόνο μέσα στο sump κάνει έτσι. ![]() Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη George81 : 24-05-18 στις 19:21 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Απο την εγκοπη και κατω (προς το στομιο της αντλιας)
Τραβηξε να βγει το πλαστικο καλυμα, ειναι κουμπωτο. Τσέκαρε να δεις την φτερωτη (ελικα) αν εχει κανενα ξενο σωμα μεσα. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Δείτε διάφορα χωρίς και με το λάστιχο. Μήπως ζοριζεται λόγω της μικρής διαμέτρου που έχω βάλει να φέρνει νερό στο ενυδρείο;http://cloud.tapatalk.com/s/5b06f9f6...524_204252.mp4http://cloud.tapatalk.com/s/5b06f9f6...524_204132.mp4 Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη George81 : 24-05-18 στις 19:44 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Αφού δεν το κάνει στον κουβά κάπου συντονίζεται .Επίσης αν επιτρέπεις μια παρατήρηση,όπως έχεις το ziporax σχεδόν έχεις αχρηστεψει το μισό.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μπορεις να παρεις ενα κομματι eggcrate και να το προσαρμοσεις στο μεσαιο διαμερισμα οπως στο σχεδιασα εδω. Το πρασινο ειναι η ροη του νερου, και το κοκκινο ειναι το eggcrate. Πανω στο eggcrate θα βαλεις το βιολογικο υλικο που εχεις. Με αυτο το τροπο αφηνεις να περναει ολο το νερο σωστα απο μεσα του. Οπως επισης, τα μπλε σφουγγαρια θα τα εβαζα λιγο πιο πανω απο το κατω χειλος του καθετου διαχωριστικου τζαμιου. Ετσι αποφευγεις το λεγομενο channeling του νερου. Το τελευταιο σφουγγαρι κατω κατω ετσι οπως ειναι δεν προσφερει τιποτα απολυτως στην λειτουργια του sump σου. Φωτογραφιες τυχαιες στο internet με το eggcrate: |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θόρυβος από την αντλία του chiller | gkontos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 11-12-14 17:24 |
fluval 206 - θόρυβος | greeknick | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 15-08-14 19:45 |
Θόρυβος από το φίλτρο | mac32 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 01-07-11 13:36 |
θόρυβος | GIAN_NIKOLA | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 11-12-08 20:27 |
θόρυβος σε φίλτρο. | KOKOBAS | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 26-05-08 18:11 |