|
|
||||
|
||||
Το τελευταίο μου απόκτημα.
Καλησπέρα σε όλους.Σας δείχνω τον τελευταίο μονομάχο ου αγόρασα και δεν σας παρουσιάζω το ενυδρείο του γιατί ακόμη είναι άδειο (απο φυτά).
Για την ώα έχει λίγη java και λίγο κερατόφυλλο που επιπλέουν. |
|
||||
|
||||
Ομορφούλης είναι Παναγιώτη. Να τον χαίρεσε !
Καλά, τελικά πόσους έχεις;
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
5 Αρσενικούς και 4 θυληκιές. . .
|
|
|||
|
|||
Κουκλος ειναι !
|
|
|||
|
|||
Απίθανος
|
|
||||
|
||||
πανεμορφος!!! να τον χαιρεσαι!
|
||||
|
||||
Πολυ ομορφοςς...να τον χαιρεσαι!!!
|
|
||||
|
||||
Πολυ ομορφος ο μονομαχος σου,θελω και εγω να παρω ενα ιδιο αλλα τα petshop της Ορεστιαδας δεν εχουν ασπρο.Να τους χαιρεσε παντος.Και τωρα θελω να μου πεις κατι που με εχει απασχολισει αρκετ τον τελευτεο καιρο.Προσπαθισα αρκετες φορες αναπαραγωγη και δεν γινετε τιποτα,εχω αγανακτισει.Λιπον χθες που τα χορισα τον αρσενικο στο 15 λιτρων που εχω και την θηλικια σε ενειδρυο 40 λιτρων με platy.Συμαιρα το πρωι ιδα κατι και επαθα.το θηλικο εακνε μια φολια μεγαλυτερη του αρσενικου.Ειναι δυνατον αυτο,εχω τρελαθει,μιπος ειναι η θηλικια αρσενικια.Τα φτεριγια της ειναι κανονικα οπως καθε θηλικου,υπαρχει καποιος αλλος τροπος να καταλαβω το φιλο;;;;;;
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Τώρα γι'αυτό που λές με την φωλιά έπαθα το ίδιο και η θυληκιά ήταν αρσενικός απλά όταν τον πήρα ήταν πολύ μικρός και δεν φαινόταν το φύλο του μιάς και είναι μονομάχος με κοντά πτερύγια. |
|
|||
|
|||
Εχω ακουσει οτι μερικες φορες μαζι με τις θηλυκιες στην εισαγωγη μπορει να γινει λαθος και να βαλουν και κανεναν αρσενικο plakat με κοντα πτερυγια. Μηπως σου συμβαινει αυτο; αν και θα ηταν μαλλον ευτυχημα μιας και οi plakat ειναι αρκετα σπανιοι στην Ελλαδα , ενω θηλυκιες βρισκεις αρκετα ευκολα !.
|
|
||||
|
||||
Μαλλον αυτο συμβενει φιλε Raven , γιαυτο τωρα τελευτεα αρχιζει να ψιλοκηνηγαει τα Platy μου.Παντος θα παω το συντομοτερο δυνατον σε petshop για να αγορασω μια κανονηκη θηλικια επιτελους.Δεν μπορω να φανταστω, πως δεν το ειχα σκεφτει αυτο καθολου και εβαζα δυο αρσενικους να ζευγαροσουν και σκεδον σε καθε δοκημη που τα εκανα κοντευαν να σκοτοθουν!!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ RAVEN ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο PLAKAT ΜΟΝΟΜΑΧΟΣ ΜΟΥ
|
||||
|
||||
Πολυ ωραιος!!
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου... | filoxenos | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 11 | 27-06-06 09:15 |
Ricia Fluitans & το νέο μου απόκτημα ;-) | ahar | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 27 | 29-07-03 10:49 |