|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Επί παντός επιστητού Εδώ μπορείτε να συζητήσετε τα πάντα εκτός ενυδρειακών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά παρατήρησα σήμερα πως όλες οι φωτογραφίες που έχω αναρτήσει σε όλα τα θέμα βγάζουν λάθος,
συγκεκριμένα αναφέρουν να πάω στη σελίδα www.photoboucket.com/P500 εντωμεταξύ ο λογαριασμός μου έχει καταλάβει μόνο το 25% απο τα 2GB που δίνει δωρεάν το photobucket, ξέρετε κάτι ; Επίσης διάβασα την 28/06/2017 πως άλλαξαν τους όρους χρήσης, αλλά δεν είδα κάτι που να δείχνει πως έχω πρόβλημα. Εχει και άλλος παρόμοιο πρόβλημα ; ![]()
|
||||
|
||||
![]()
"Please update your account to enable 3rd party hosting"
Eνα πλαισο με αυτη τη φραση μπορω να δω στη θεση της φωτογραφιας. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() -------------------------------- Πολύ φοβάμαι πως 3rd party linking εννούν πως έκοψαν τη δυνατότητα να μπορούμε να βάζουμε το link των φωτογραφιών από το photobucket σε άλλες ιστοσελίδες , The free account does not allow any image linking or 3rd party image hosting. και πρέπει να γίνεις payment μέλος για να έχεις αυτή τη δυνατότητα, και με τον μόνο τρόπο που μπορεί να γίνει αυτό είναι είναι να αγοράσεις το πακέτο Plus 500 Plan: 500 GB of Storage and unlimited bandwidth for $399.99 / Year. The Plus 500 Plan allows for unlimited image linking and unlimited 3rd party image γιατί και τα φθηνότερα πακέτα δεν επιτρέπουν το 3rd party linking Plus 50 Plan: 52 GB of Storage for $59.99 / Year. The Plus 50 Plan does not allow any image linking or 3rd party image hosting. Plus 100 Plan: 102 GB of Storage for $99.99 / Year. The Plus 100 Plan allows for unlimited image linking but does not allow 3rd party image hosting. Αν κατάλαβα καλά ζητάνε 399$ το χρόνο ; ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Και σε εμένα έχει πρόβλημα!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Το photobucket έχει καταντήσει μια αηδία και μισή εδώ και χρόνια, αλλάξτε host.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπηκα και εγω να δω τις οδηγιες του Σπυρου για τον STC 1000 και εχουν εξαφανιστει!
|
||||
|
||||
![]()
Κώστα, άντε τώρα να ανεβάσεις τις φωτογραφίες σε άλλο host και να αλλάξεις τα λινκ σε τόσα θέματα,
καταστροφή, θα έλεγα καμιά κουβέντα τώρα αλλά μετά θα πρέπει να αυτομπαναριστώ
|
||||
|
||||
![]()
Τώρα το είδα κι εγω... Έλεος πραγματικά απαράδεκτο. Αυτό είναι εκβιασμος και μας τουμπαρει όλο το φόρουμ. Εγώ προσωπικά έχω ακούσει το flickr και το picasa της google αλλά π ότι είπε ο Τάκης δεν μπορεί να περάσει τα λινκς. Να φροντισετε να ναυαγήσουν πάντως δεν πρέπει να γίνουμε κοροιδα να σας κλέψουν...
Πάντως ΔΕΝ συμβαίνει σε όλους απ ότι βλπ γιατί σε μένα δουλεύει κανονικα |
|
|||
|
|||
![]()
Η μονη ορθη λυση ειναι να σηκωθεί image hosting module απο το forum.
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]()
+1 (χωρίς να ξέρω το κόστος...)
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ μιλούσα για το google photos. Νομιζω είναι εύχρηστο... Μετα είναι το flickr. Και το imgur
|
|
||||
|
||||
![]()
Μία πολύ καλή λύση θα ήταν εκ των έσω. Δλδ να διορθώναμε την ανάλυση που υποστηρίζει το φόρουμ
|
|
||||
|
||||
![]()
τι εννοείς Κωστα με αυτό που λες;
|
|
||||
|
||||
![]()
Κανονικα φαινεται απ το κινητο!
Στάλθηκε από το LG-D335E μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Κανονικα
|
|
||||
|
||||
![]()
απο το κινητο τη βλεπω.απο λαπτοπ οχι!
|
|
|||
|
|||
![]()
Απο laptop δεν φαινεται.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αρα δεν θα βλέπουν όλοι τις φωτογραφίες
|
||||
|
||||
![]()
Από το δικό μου κινητό,όχι.
Στάλθηκε από το M5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Ούτε από το δικό μου
|
|
||||
|
||||
![]()
Απο laptop δεν φαινεται.
|
|||
|
|||
![]()
Από κινητό τη βλέπω
|
|
||||
|
||||
![]()
Από το κινητό μου όχι.
|
|
||||
|
||||
![]()
Απο κινητό με Tapatalk όχι Τακη
Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
επανήλθε όπως πριν!
|
|
||||
|
||||
![]()
που το είδες βρε Νίκο ;
|
||||
|
||||
![]()
Τάκη προσπαθησα να ανεβάσω και ανεβασε, και σε μερικά ψάρια που μου ειχε κλειδωμένες επανήλθαν!
|
|
||||
|
||||
![]()
τωρα ξαναπροσπαθησα με άλλη φωτο και έβγαλε πάλι το ιδιο!
εδώ όμως ανέβηκαν http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=97622 |
|
||||
|
||||
![]()
Μη γελάσετε, αλλά στο crhome οι φωτογραφίες φαίνονται,
φτιάξανε add on που γράφει στα παλιά του τα παπούτσια το photobucket και οι φωτογραφίες φαίνονται μια χαρά ![]() Κάνω μερικές δοκιμές τώρα να δω αν φαίνονται όλες Σιγά μη δεν βγαίνανε τα γατόνια να σπάσουν το photobucket ![]() -------------------------- Tο add on είναι αυτό https://chrome.google.com/webstore/d...icjjgj/related photobucket embed fix
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=217 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Amano άλλαξε χρώμα! | kesanis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 21-06-16 17:59 |
Έχει κάτι? | GIAN_NIKOLA | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 25-06-09 19:47 |
Η ΔΕΗ μας άλλαξε τα φώτα | nikman | Φωτισμός | 36 | 26-02-08 08:09 |
κάτι τρέχει | harris | Δίσκοι | 8 | 09-11-04 19:27 |