|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πριν απο 2 μερες εβαλα 2 dwarf gourami στο 60λιτρο μου στο οποιο μεσα εχω 5 νεον τετρα και 3 ζεβρα δανιo.Τo προβλημα ομως ειναι πως τα gourami δεν τρωνε καθολου μονο το ενα διλα διλα ερχετε λιγο αν ριξω τις νιφαδες ακριβος πανω του,το αλλο ομως καθολου ουτε στην επιφανια δεν ανεβενει,τα μικρα τα ψαρια τρωνε ολη την τροφη και αυτα δεν προλαβενουν τιποτα.Μηπως θα ξεθαρεψουν με τον καιρο??????
|
||||
|
||||
![]()
φιλε μου το ιδιο λαθος ειχα κανει και εγω.........ειναι πολλα ψαρακια σε 60ρι........εμενα η γνωμη μου ειναι να φυγουν τα γκουραμακια........γιατι σε 60 λιτρα μπαινει η το ζευγαρι η τα αλλα.........αν λεω κατι λαθος ας με διαψευσουν
|
|
||||
|
||||
![]()
Το συγκεκριμενο είδος ειναι αρκετά διαδεδομενο...ωστόσο επειδή δεν είχα ποτέ, περίμενε κάποιον που να το γνωρίζει με μεγαλύτερη λεπτομέρεια
Στο προφιλ του πάντως λεει το εξής, αναφορικά με τη συγκατοίκηση...: http://www.seriouslyfish.com/species...gaster-lalius/ It’s both shy and territorial, so in a small tank should be considered the primary inhabitant. |
|
||||
|
||||
![]()
Τι φυλο ειναι τα γκουραμι?
|
||||
|
||||
![]()
Μερικές παραπάνω πληροφορίες... για συνθήκες νερού, θερμοκρασία, καμιά φωτογραφία;
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν μπορω να τα ξεχωρισω.Αν θελετε μπορω να σας στειλω φοτο και να μου πειτε εσεις
------------------------- Παράθεση:
ph 6.5 No3 0 No2 0 Θερμοκρασια 23-24 φοτο θα ανεβασω σε λιγο
Just remember you can't climb the ladder of success with your hands in your pockets Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ορφας : 28-11-14 στις 15:04 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αμμωνία μέτρησες ;
Πράξενο που τα Νιτρικά (ΝΟ3) είναι 0 αλλά όχι και απαγορευτικό. Αν μπορείς κάνε μέτρηση GH & KH Μετράς με υγρα ή με χαρτάκια ; Επίσης καλό είναι οι μετρήσεις να είναι πριν από την αλλαγή νερού. Πόσο καιρό τρέχει το ενυδρείο ; Εχεις φυτά μέσα ; Και αυτό που σε ρώτησε ο Σπύρος, αν τα γκουράμι είναι ζευγάρι ή αν ξέρεις το φύλο τους
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=ChocolatePuma;864521]Το συγκεκριμενο είδος ειναι αρκετά διαδεδομενο...ωστόσο επειδή δεν είχα ποτέ, περίμενε κάποιον που να το γνωρίζει με μεγαλύτερη λεπτομέρεια
Στο προφιλ του πάντως λεει το εξής, αναφορικά με τη συγκατοίκηση...: http://www.seriouslyfish.com/species...gaster-lalius/ It’s both shy and territorial, so in a small tank should be considered the primary inhabitant. Και εγω το διαβασα αυτο πριν προβω την αγορα τους αλλα δεν περιμενα να ειχα τοσο σοβαρο προβλημα ------------------------- μηπως αν τα ταισω με βυθιζομενες ταμπλετες λετε να φανε.αν δεν πιασει και αυτο θα αναγκαστω τα να δοσω
Just remember you can't climb the ladder of success with your hands in your pockets Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ορφας : 28-11-14 στις 09:31 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=Ορφας;864589]
Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόβλημα με αναπαραγωγή γκουράμι. | Michalis... | Άλλα λαβυρινθόψαρα | 9 | 25-06-13 19:24 |
Πρόβλημα με γκουράμι οπαλίνα | Βάγγος | Άλλα λαβυρινθόψαρα | 4 | 13-12-11 10:06 |
Πρόβλημα με γκουράμι.s.o.s | Θεοδωρος | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 10 | 03-10-06 19:47 |
μπλε γκουράμι με νανο γκουράμι | drakoulis | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 08-03-06 11:55 |
Γκουράμι | cathyki | Άλλα λαβυρινθόψαρα | 15 | 10-02-06 17:53 |