|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Πληροφορίες
Διαστάσεις: 80-35-45 Όγκος:120lt Κατηγορία: κοινωνικό Φυτά: hygrophila corymbosa--- hygrophila lacustris------ ludwigia mullerti---- rotala rotundifolia και άλλα δε τα θυμάμαι όλα Ψάρια / ¶λλα είδη:3 αγγελόψαρα 3 ζέβρες 2 χήρες Διακοσμητικά υλικά: (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) ξύλο από αμπέλι Φόντο: μαύρο χαρτόνι Φωτισμός:54 w Διάρκεια φωτισμού: 8 ώρες με χρονοδιακόπτη Φιλτράρισμα: εσωτερικό Θερμοστάτης: ναι με κοντρόλερ STC 1000 Λίπανση: flourish 0.5 ml παρά μέρα Παροχή CO2:εδώ και δύο βδομάδες 2 kg μπουκάλα παίρνει εντολή από χρονοδιακόπτη Παράμετροι: pH:7.4 Γενική σκληρότητα (GH):16 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):16 Αλλαγές νερού:1 φόρα την εβδομάδα το 30% Θερμοκρασία:26 με stc 1000 ¶λλες πληροφορίες: Φωτογραφία: |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίο το ενυδρείο σου και μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερο.
Θα σε στεναχωρήσω όμως, το ενυδρείο και οι παράμετρες του νερού δεν κάνουν για τα σκαλάρια, είναι μικρό και κοντό, τα σκαλάρια πρέπει να είναι ομάδα τουλάχιστον με 8 ψάρια και με ύψος πάνω από 55 πόντους, επίσης το PH κάτω από 7 και μαλακό νερό. Καλό είναι πριν αποφασίσεις για τα ψάρια που θες, να μαθαίνεις τις συνθήκες που θέλουν. Για τα σκαλάρια πχ μπορείς να δεις εδώ http://www.seriouslyfish.com/species...yllum-scalare/ Επίσης καλό είναι να δεις τι χρειάζονται και τα υπόλοιπα είδη ψαριών που έχεις
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ όμορφο!! Να το χαίρεσαι...
Για την ψαροσύνθεση στα είπε όλα ο Τάκης... Βάλε ένα μαύρο χαρτόνι για φόντο...θα δείξει αρκετά. |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ στην πρώτη φωτογραφία βλέπω και ένα λέμον τέτρα. Όπως σου είπε και ο Τάκης τα αγγελόψαρα θέλουν μεγαλύτερο ύψος αν αποφασίσεις να ασχοληθείς με το συγκεκριμένο είδος. Τα τέτρα επίσης πρέπει να είναι σε κοπάδια και επειδή έχεις τα λίτρα θα μπορούσες να φιλοξενήσεις κοπάδια τέτρα, (με την απαραίτητη φίλτρανση εννοείται). Πες μας ποιο είδος ψαριών θες να φιλοξενήσεις για να σε βοηθήσουμε.
Καλή συνέχεια ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Σας ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις και τα σχόλια . Τα αγγελόψαρα είναι από τα αγαπημένα μου ψαράκια αλλά τώρα ούτε λόγος για μεγαλύτερο ενυδρείο. Απλά να πω ότι με το δικό μου μάτι ειδικά τα αγγελόψαρα τα βλέπω μια χαρά και καθόλου στρεσαρισμένα. Πριν ένα μήνα περίπου είχα και την πρώτη μου γέννα ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Αντωνης 74 : 21-10-14 στις 09:04 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ετσι είναι δυστυχώς, δεν βάζουμε εμείς τους κανόνες του παιχνιδιού αλλά η φύση, και αυτές τις λάθος επιλογές τις έχουμε κάνει όλοι λίγο ή πολύ
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Για να πω την αλήθεια δεν έδωσα την προσοχή που έπρεπε όταν αγόραζα τα ψάρια. Κάτι άλλο εκτός την ψαροσύνθεση έχεις να με συμβουλέψεις ? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
120αρι!ΤΙ ΠΡΟΤΗΝΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΩ? | OSCAR10991 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 31 | 01-09-12 13:59 |
Την αποψη σας-Νεο 120αρι! | latremena | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 09-07-12 15:55 |
120αρι φυτεμενο...ιδέες για αλλαγές...!!! hlp | dizio | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 6 | 15-01-11 20:03 |
Να και το δικο μου 120αρι! | olshka | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 8 | 04-03-08 21:47 |