|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
καλημερα,μια ερωτηση στους ποιο εμπυρους απο εσας......
τα συγκεκριμενα led χρειαζονται ψυχτρα η μπορουν να βιδωθουν κατευθειαν σε υλικο(πλαστικο,ξυλο)??? http://oollaa.gr/el/20x-4-led-rgb-50...p_ask_question ελπιζω να μη θεωρηθει διαφημιση,αν υπαρχει τετοιο θεμα να σβηστει το ποστ,ευχαριστω.... |
|
||||
|
||||
![]()
ναι βιδωνουν σε ψυκτρα αλουμινιου και θελεις και θελεις και ειδικο θερμομονωτικο εκει που βιδωνεις
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ακριβά όμως βρε φίλε μου. Μια λεντοταινία με 5 μέτρα μήκος (οχι 2) και με 300 led (οχι 80) κάνει τα ίδια ή λιγότερα. Και με αυτό μη φανταστείς πως θα έχεις κανα τρελο φωτισμό ------------------------- Αν έχουν και περίβλημα αλουμινίου σίγουρα δεν θέλουν, smd 5050 είναι, δεν ανεβάζουν τρελές θερμοκρασίες αυτά. Εχω πλακέτες με 48 λεντακια 5050 και δεν έπαθαν τίποτα εδώ και 4-5 χρόνια
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 11-07-14 στις 11:51 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
http://oollaa.gr/el/20x-4-led-white-...ip-dc-12v.html και μια σειρα απο αυτα που εστειλα στο πρωτο ποστ,με δυο χρονοδιακοπτες να αναβουν τα μπλε λιγο πριν σβησουν και αναψουν τα ασπρα....εχουν και το καλο οτι δουλευονται πιο ευκολα στις γωνιες απο τη λεντοταινια.....σαν δυναμη λες οτι ειναι τα ιδια και λιγοτερα απο μια ταινια?? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πως θα κάνεις να αναβουν μόνο τα μπλε και μετα τα άσπρα. Το άσπρο είναι συνδυασμός μπλε κόκκινο και πράσινο, θα έχεις 2 τροφοδοτικά θες να πεις, ένα για το μπλε και ένα για το κόκκινο και πράσινο, θα ανάβεις ή το μπλε μόνο του ή κόκκινο και πράσινο ή όλα μαζι για να βγάλεις άσπρο (που μπλεδίζει αρκετα)
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εργαλεία Θεμάτων | |