|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ: Κοινωνικό φυτεμένο
Ενυδρειο:140x50x70 ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: 1-11-2013 Ψαρια: 60 Cardinal tetra , 12 Rummy-nose tetra , Ancistrus sp.3 ,12 corydoras sterbai Αλλα ειδη: 6 Amano , 15 Red cherry , 1 Bamboo shrimp , 4 Apple snails , 10-15 Helena Anentome Φυτα: Bacopa Monnieri II , Bacopa Caroliniana Cabomba Caroliniana Hygrophila Lacustris Hygrophila Difformis Ludwigia Mullerti Myriophillum Mattogrossense red Nesaea Crassicaulis Polygonum Sao Paolo Rotala Green Marsilea Exarata Limnophila Sessiliflora Ludwigia Repens Rubin Ammania Gracilis Ammania Bonsai Ludwigia arcuata Rotala Rotundifolia Heteranthera zosterifolia (Stargrass) Juncus repens Nymphaea lotus (zenkeri) ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ ΝΕΡΟΥ: θερμοκρασία : 26 c pH: 6.8 ΚΗ: 6 NH3/NH4: 0 ppm NO2: 0 ppm NO3: 5 ppm PO4: 0-0,5 ρουτινες συντηρησης αλλαγες νερου:30%-40% καθε εβδομαδα με νερό βρύσης λιπάσματα : seachem , seachem poatasium ,seachem iron , seachem phosforus , seachem tab καθημερινά όσο νομίζω πως χρειάζεται Φιλτρα : EHEIM professionel 3 electronic 2078 , sunsun 1200l/h θερμανση : Eheim/Jager 300 wat Φωτισμος: φωτοπερίοδος 10 ώρες με : 1 silvania croulux t5 54 wat , 1 silvania deyliht t5 54wat 10 ωρες 3 Aqua Medic aqualine T5 Plant Grow 54 wat 5,5 ωρες (θα κάνω σταδιακό ανέβασμα μέχρι 7 ώρες ενδιάμεσα ) Βυθος: λευκη χαλαζιακη άμμος 0,1-0,5 Παροχη CO2:6kg μπουκάλα περιπου 240φισαλιδες το λεπτο ανοίγει με το άνοιγμα των φώτων και κλείνει μια ώρα πριν κλείσουν τα φώτα και 2kg μπουκάλα με σταθερές 60 σταγόνες το λεπτό για 24 ώρες η φωτογραφία είναι από από 12-12-13 μετά το πρώτο κλάδεμα |
|
||||
|
||||
![]()
αυτή είναι από 21-12-13 10 μέρες μετά
η lotus βγήκε και έγιναν κάποιες μικρές αλλαγές στο στήσιμο περιμένω σχόλια για βελτίωση ! |
|
||||
|
||||
![]()
εμενα μαρεσει πολυ!
Ισως καμια ριζα να προσθετα στα αριστερα ..Θελει λιγο το χρονο του και θα δειξει ακομα καλυτερο πιστευω! τωρα για τη ψαροσυνθεση εμενα προσωπικα δε μαρεσουν τοσο μικρα ψαρακια σε μεγαλο ενυδρειο .τα sterbai Ομως ειναι μια πολυ καλη επιλογη ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ErnieBall αυτό πιστεύω και εγώ θέλει λίγο το χρόνο του να αναπτυχθούν και τα φυτά στης 2 γωνιές .
ρίζες έχω αλλα δεν μπορώ να τις ταιριάξω στο στήσιμο . για μεγαλύτερα ψαρια σκέφτομαι αλλα δεν ξέρω τη να συνδυάσω με τους ροδοστομους και τους καρδινάλιους |
|
||||
|
||||
![]()
καλή χρονια σε όλους!
φωτογραφίες από 29-12-13 |
|
|||
|
|||
![]()
μου αρεσει και εμενα .αλλα αυτο που θα εκανα θα εβαζα καμια ριζα. και το φυτακι στην μεση που ειναι σαν γκαζονακι ειναι απαικτο.
|
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ ωραιο!!! Μετα απο καποιες βδομαδες θα δειχνει πιο φυσικο απο ποτε!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά τι αποφάσισες θα βάλεις σκαλάρια;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τώρα το έχω ρίξει στο διάβασμα για τα φυτά , συγκεκριμένα προσπαθώ να κατανοήσω ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΙΠΑΝΣΗΣ ΕΙ - DRY START αλλα δυσκολεύομαι , δεν έχω ασχοληθεί ποτε με το θέμα ,ούτε έχω συζητήσει με κάποιον . μπορεί κάποιος να βοηθήσει ? βασικά αυτό που ενδιαφέρει είναι να κάνω οικονομία με τα λιπάσματα |
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
μαυρο φοντο θα ειναι καλυτερο. |
|
||||
|
||||
![]()
σκέφτομαι να βάλω μέσα Dwarf Gouram
για πείτε καμια γνώμη ! |
|
||||
|
||||
![]()
Να βάλεις... αλλά να είναι γκουράμι Αμαζωνίου, για να ταιριάξουν με τους καρδινάλιους!!!!!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπέρα!
μερικές φωτογραφίες τραβηγμένες σήμερα
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κοινωνικό Φυτεμένο Lido 120 | nieous | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 07-10-12 21:56 |
120 λτ Κοινωνικό Φυτεμένο | VITO | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 25-04-12 18:02 |
Κοινωνικό φυτεμένο 120 lt | nikosm1 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 15 | 05-12-09 12:23 |
50 lt κοινωνικό φυτεμένο | lucky13 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 17-02-09 18:36 |
Το φυτεμένο κοινωνικό του Χρήστου :p | capetanakis | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 8 | 01-08-08 21:25 |