|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ασθένειες- Θεραπείες ψαριών στη δεξαμενή μας Οι πρώτες βοήθειες και οι θεραπείες που θα δώσουμε στα ψάρια μας, σε ένα τόσο μεγάλο κλειστό κύκλωμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
εχω μια υποψια οτι τα ψαρια μου εχουν βραχιοσκολικες
τι φαρμακο προτηνετε general cure ???? η tremazol ????? ποιο νομιζετε ειναι καλυτερο ????? η αν εχετε καποιο αλλο να μου προτηνετε ευχαριστω !!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
διάβασες το υπαρχον άρθρο?
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=57952 |
|
||||
|
||||
![]()
και παλιοτερα δοκιμασα φορμολι με ολεθρια αποτελεσματα
και κουσουρι και κοντεψα να χασω 2 δισκους υπερμαγκανικο καλιο δε ξερω που μπορω να βρω και δε το ρισκαρω ειχα δοκιμασει τρεμαζολ αλλα δεν εμεινα πολυ ευχαριστημενος διαβασα οτι το κιουρ κανει και για αυτο που το θελω αλλα δε το εχω δοκιμασει και το φωβαμε γενικα εχω μια φοβια με τα φαρμακα στα ψαρια μου γιαυτο ζηταω γνωμες επισεις το fmc κανει με τα καλυτερα αποτελεσματα αλλα παλι δε ξερω που θα το βρω ![]()
|
||||
|
||||
![]()
στο φαρμακείο σε φακελλάκι (το χρησιμοποιώ για απολύμανση εξοπλισμού,φυτών)
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι αλλα σε ψαρι το ρισκαρεις
τα φοβαμε φιλε κλεοβουλε προτημο κατι ποιο στανταρ ![]()
|
||||
|
||||
![]()
αν ειναι βρανχιοσκωληκες και τα 2 κανουν δουλεια απλα το τρεμαζολ θελει 80% αλλαγη ενω το general cure ειναι αρκετα ακριβο .... ποιο ασφαλες χωρις να εχεις προβλημα ειναι το general cure στα εγραψα και σε πμ αλλου
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φαρμακο για φυτα | yoloris | Γλυκό νερό - Γενικά | 18 | 08-10-12 22:49 |
Φαρμακο για ολα... | achisael | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 19 | 16-01-11 20:30 |
θανατος απο φαρμακο ικ | alan boy | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 15 | 14-03-07 12:40 |
Φαρμακο για ick | dmitsos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 10 | 06-04-06 12:25 |
Το Φαρμακο Για Ick Επηρεαζει Το Στρωσιμο? | pchrisovergis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 04-10-05 21:41 |