|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια εχω παθει εξαρτηση
![]() ![]() ![]()
ΣΥΛΛΟΓΗ BETTAS:2 m H.M.,1 m 2 f SPL.,2m 4f C.T.,2 m 3 f DoubleT.,1m SMARAGDINA,1m IMBELIS,1m 1 f PUGNAX,2 m PLAKAT(S.T.),1 m 2 f SUPER DELTA T.LIVE FOODS:ARTEMIA,DAFNIA,WHITE WORMS,GRINDAL WORMS.45L.LAMPROLOGUS MULTIFASIATUS,200L TANGANIKA,1OOL.BETTAS,200L MINI POND CABUSIA AFFINIS(ΚΟΥΝΟΥΠΟΨΑΡΑ),3Χ10L BETTAS 1OOL.BETTAS. Στο πα μια και δυο και τρεις εγω σπασικλας δεν γινομαι. |
|
|||
|
|||
![]()
Καιρος ηταν !
Μαζι σου και γω στην προσπαθεια .Εχω μουρλα μαυτα ![]() ![]() Σελιγες μερες ελευθερωνω ενα 160αρι και θα βαλω KILLIES!!! στο γη και υδωρ εχει ενα καλο αρθρο για αρχη.Λοιπον ακου να τρελαθεις ειδα σε ντοκυμαντερ να ζουν KILLIESσε νερολακουβα απο πατημασια ελεφαντα και προσπαθουσε να πιασει καποιο ενας υδροβιος σκορπιος. |
|
|||
|
|||
![]()
1) Ναι, αν προκειται για διαφορετικό γενος, πχ ενα ειδος Aphyosemion με ενα ειδος Pseydepiplatys με ενα ειδος Nothobranchius κλπ. Οχι αν προκειται για ιδιο γενος, πχ Aphyosemion gardneri με Aphyosemion australe γιατι κινδυνευουν να υβριδιστουν.
2) Γιατι ελαχιστοι χομπιστες ασχολουνται σοβαρα. 3) Οπου ναναι - προτιμουν θαμνωδη φυτα, υποστρωμα τυρφης, αλλά ακομα και σε χαλικι. Οχι δεν τα φυλανε. 4) Τα cories ισως, τα υπολοιπα δυσκολο να τα βρουν. 5) Ισως μεσω του Συλλόγου, αν και τα λιγα ειδη που ερχονται κατα καιρους ειναι μεγαλωμενα σε ****** νερα και προσαρμοζονται δυσκολα στα νερα μας. Δειτε αρθρο για A. gardneri πολυ συντομα στο 3ο τευχος του Ενυδρειου. |
|
||||
|
||||
![]()
Καταρχην προεδρα thanks για την help
![]() ![]()
ΣΥΛΛΟΓΗ BETTAS:2 m H.M.,1 m 2 f SPL.,2m 4f C.T.,2 m 3 f DoubleT.,1m SMARAGDINA,1m IMBELIS,1m 1 f PUGNAX,2 m PLAKAT(S.T.),1 m 2 f SUPER DELTA T.LIVE FOODS:ARTEMIA,DAFNIA,WHITE WORMS,GRINDAL WORMS.45L.LAMPROLOGUS MULTIFASIATUS,200L TANGANIKA,1OOL.BETTAS,200L MINI POND CABUSIA AFFINIS(ΚΟΥΝΟΥΠΟΨΑΡΑ),3Χ10L BETTAS 1OOL.BETTAS. Στο πα μια και δυο και τρεις εγω σπασικλας δεν γινομαι. |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι αλλα δεν μας λες ακομη πιο ειδος εχεις
|
||||
|
||||
![]()
Γραψτε μου μια διευθυνση που να ειναι ολα τα ιδη μαζεμενα(
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ρωτα στον Ωκεανο ή βαλε φωτο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Gardneri ειναι απο οτι βρηκα θελει ph 6.4-7.2 εγω τους εχω 7.Προεδρε λες να τους βγαλω τα cory και τα γκαμπυ μηπος βγει κανα μωρο?Τα ελληνικα killies που μπορω να τα βρω?
|
|||
|
|||
![]()
Καλύτερα να τα βγαλεις - μωρα θα δεις μονο αν ειναι πυκνοφυτεμενο το ενυδρειο κι εχουν κρυψωνες.
Τα ελληνικα ειναι άλλη ιστορια - θελουν δεσμευση απο τον κατοχο οτι θα τα βαλει σε δικο τους ενυδρειο (με τις παραμετρους που πρεπει). |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|