|
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα σας!
εχω ενα 120αρι Waterhome και θελω να αλλαξω το εσωτερικο φιλτρο σε εξωτερικο.ποιο κατα τη γνωμη σας θα ηταν καλυτερο απο αποψη φιλτραρισματος καλης λειτουργιας και χρηματων.ψαχνω κατι καλο ωστε να μην εχω τρεχαματα απο ελατωματικο φιλτρο και τετοια. |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα με αυτο εισαι κομπλε πιστευω http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=2854
αλλα σιγουρα οι εμπειροτεροι θα σου πουν περισσοτερα. |
|
||||
|
||||
![]()
eheim, fluval = εγκυηση
Elite (το βγαζει κι αυτο η hagen οπως το fluval ) = πολυ χαμηλη τιμη και τεραστιος χωρος (με τη μεχρι τωρα εμπειρια μου τα προτεινω ανεπιφυλακτα)
|
|||
|
|||
![]()
Παρα πολυ καλα εξωτερικα φίλτρα ειναι και η σειρα φιλτρων της TETRA (TetraTEC EX), όμως βγαίνουν λίγο ακριβά! Αλλα πληρωνεις εγγύηση φίλος!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
[Παρα πολυ καλα εξωτερικα φίλτρα ειναι και η σειρα φιλτρων της TETRA (TetraTEC EX), όμως βγαίνουν λίγο ακριβά! Αλλα πληρωνεις εγγύηση φίλος!
ναι αλλα ποιο απο ολα τα tetra ex? |
|
|||
|
|||
![]()
Ανάλογα τα λίτρα σου! Για παράδειγμα εγω εχω ενυδρειο 125 λίτρα και το εξωτερικό μου ειναι το TETRAtec EX-700 (700 Λίτρα την ώρα δηλαδή)! Ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ αθόρυβο...σαν να μην υπαρχει....και η ποιοτητα κατασκευής ειναι το κάτι άλλο! Αλλα οπως ειπα βγαινει λιγο ακριβουτσικο...γυρω στα 120ευρω...!
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δηλαδη αν εξαιρεσουμε τα elite που παιζουν τιμες γνωριμιας ποιο εξωτερικο φιλτρο ειναι πιο φθηνο? ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εξωτερικο Φιλτρο! | markos6888 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 17 | 29-07-11 19:20 |
ΑΟ και εξωτερικο φιλτρο | kalts.greg | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 21-08-09 21:38 |
Φιλτρο εξωτερικο | ermis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 03-02-09 20:55 |
φιλτρο εξωτερικο | alfacom | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 01-07-04 13:08 |
ΦΙΛΤΡΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ | ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 29 | 02-06-04 01:29 |