|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
χρειαζομε βοιθεια οπως λεει και ο τιτλος ανελαβα εθελοντικα να αλλαξω 2 συντριβανια στο χωριο μου και να τα κανω μικρες λιμνουλες το καλο ειναι οτι αυτες οι λιμνουλες δε θα χρειαζοντε φιλτρα και εξωπλυσμο γιατι το νερο ειναι τρεχουμενο μονιμα
λιπον θελω προτασεις φυτων και αν μπορει καποιος να με βοιθεισε με το πως θα το διαμορφοσω το ενα εχει ετοιμο απο πανω ενα Π με τσιμεντο που τρεχει το νερο αρα μαλλον φιαμορφονετε ευκολα σε καταραχχτη επισεισ μου ζητησαν να κανω κατι να φενοντε τα ψαρια μεσα σκεφτικα να το βαψω αλλα με τη αν εχετε καποια προταση θα με βοιθουσατε πολυ αυτο που κανω ειναι μια προσπαθεια εθελοντον που προσπαθουμε να ομορφινουμε τον τοπο μας μια και η πολητια δε δινει μια για αυτον ![]()
|
|||
|
|||
![]()
ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΧΕΡΙΑ ΣΤΙΛΕ ΜΝΜ!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Φυτά και λοιπές προτάσεις...ΕΧΟΥΜΕ....
Πάρε κάνα τηλέφωνο..... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ένα πολύ σοβαρό πράγμα που πρέπει να προσέξεις φίλε Χάρη, είναι το θέμα του συνεχόμενου νερού που λες σε σχέση με τα φυτά που θα χρησημοποιήσεις.
Μια λίμνη στο μέσο ενός ρυακιού, μπορεί να μεταφέρει με την έξοδο του από τη λιμνούλα μας, κομάτια από φυτά ή και σπόρους, με αποτέλεσμα να υπάρξει διατάραξη της οικολογία στην περιοχή σου. Κάπως έτσι ξεκίνησαν ανάλογα προβλήματα σε πολλά μέρη του κόσμου. Οπότε, σωστή και υπεύθυνη επιλογή των φυτών που θα χρησιμοποιήσεις και προς Θεού μην τολμίσεις να βάλεις στις λιμνούλες σου gambusia affinis, ιδιαίτερα όταν υπάρχει κι άλλη ζωή στα ρυάκια αυτά. Ότι άλλο, μπορείς να μας ρωτήσεις ελεύθερα. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
δεν ειναι σε ριακη ειναι μια στερνα φαντασου που απο καπου χανει νερο και για να μη στερεψει εχουν τραβειξει γραμμη απο πυγη μαλλον και αυτο αναναιωνετε θελω να μου προτηνετε ομορφα φυτα για να γινει ομορφο και καμια ιδεα πως να το διαμορφοσω και αν εχει καποιος κανα κλαδεμα εφπροσδεκτο
επησεις αν εχετε καμια ιδεα για το τη χρωμα μπωρο να τη βαψω να φενοντε και τα ψαρακια ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Χάρη, ότι χρώμα και να αποφασίσεις να το βάψεις, η άλγη θα το καλύψει πολύ σύντομα. Προσωπικά οι δικές μου επιλογές είναι μαύρο ή σκούρο πράσινο. Συνήθως αποφεύγουμε τη χρήση ανοικτών χρωμάτων, γιατί καθώς τρέφονται τα ψάρια από τα τοιχώματα, θα εμφανίζεται τοπικά το χρώμα της μπογιά, πράγμα που δεν φαίνεται όμορφο.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βοιθεια απο μποσταναδες | harris samos | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 9 | 05-01-12 01:12 |
λιμνουλα | johnb | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 02-12-11 21:47 |
η δευτερη λιμνουλα μου! | apostolis veroia | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 103 | 17-07-11 16:11 |
προβλημα βοιθεια | harris samos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 23 | 19-08-09 20:17 |
Μινι λιμνουλα | ANEMOS | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 5 | 15-06-09 13:43 |