|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα, χθες το απόγευμα τα δυο ramirezi μου άρχισαν άγρια μάχη...
Κολυμπούσαν αντικριστά και δαγκώνονταν στόμα με στόμα...Τα χρώματά τους ήταν έντονα... Επίσης που και που έπεφτε και λίγο ξύλο στο πλάι... Αλλά μιλάμε για συνέχεια... Δεν τα τάραξε καν που έκανα συντήρηση στο ενυδρείο... και ήταν δίπλα στο χέρι μου και τρωγόντουσαν... Τα ψάρια τα πήρα νομίζω την Τρίτη... Τα χρώματά τους ήταν ψιλοκαθαρά σε σχέση με άλλα που έδειχναν πιο φοβισμένα... Επίσης κάθονταν μαζί στο πίσω μέρος του ενυδρείου... Και υπέθεσα ότι θα είναι ζευγάρι και προστατεύουν την περιοχή τους...(Βέβαια υπάρχει και το ενδεχόμενο να μην είναι αυτά γιατί έγινε σαματάς όταν τα έπιανε ο πωλητής,αλλά δεν νομίζω...).Μέχρι χθες το ένα κυνηγούσε το άλλο το οποίο υποχωρούσε και τα χρώματά του ήταν θαμπά...Το ίδιο κάθε φορά.. Μέχρι χθες... Κανένα από τα δυο δεν έχει ροζ στην κοιλιά για να είμαι σίγουρος ότι είναι θηλυκά... Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι το ένα έχει στη μαύρη πλαινή κοιλίδα μπλε αποχρώσεις ενώ το άλλο όχι... Τα είχα σε 90 λίτρα και λέω είχα γιατί μετέφερα χθες το ένα σε ένα 20άλιτρο που ετοιμάζω για ένα φίλο και μόλις είχα μπολιάσει... Το έκανα γιατί φοβήθηκα ότι θα χάσω κάποιο από τα δυο... Καλά έκανα; |
|
||||
|
||||
![]()
Και μερικές φωτογραφίες από το ένα που παρέμεινε στο κανονικό ενυδρείο, τι φύλο είναι;
|
|
|||
|
|||
![]()
Αρσενικο ειναι.
Δειξε μας καμια φωτογραφια του αλλου ψαριου... αν και μονο απο την περιγραφη σου ειναι μαλλον κι αυτο αρσενικο. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τώρα λόγω της αλλαγής περιβάλλοντος είναι τα χρώματά θαμπά... Θα καταλάβετε τι είναι; |
|
||||
|
||||
![]()
Πιστευω οτι το ψαρι εχει και γνωρισματα θηλυκου με μονη ελλειψη το ροζ της κοιλιας κατι που μπορει να συμβαινει.
|
||||
|
||||
![]()
Να ρωτήσω, σε περίπτωση που είναι και τα δυο θηλυκά, εξηγείται τέτοια συμπεριφορά;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ramirezi. | Raven | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 39 | 13-03-10 18:51 |
ramirezi | aris2 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 18-11-08 11:57 |
Ramirezi | kill_bill | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 15 | 18-03-08 17:48 |
RAMIREZI | ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΣΙΩΠΗΣ | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 1 | 12-02-05 21:17 |
RAMIREZI | ΙΧΘΥΣ | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 5 | 11-03-04 01:14 |