|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μιλάμε για τύπου nitrivec,για ενίσχυση της βιολογίας του ενυδρείου τους πρώτους μήνες...
|
|
||||
|
||||
![]()
Κατά τη γνώμη μου μόνο το μπόλι και σταδιακή εισαγωγή ψαριών, δεν έχω καμία εμπιστοσύνη σε οποιόδηποτε
σκεύασμα εμπορίου. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Α και ας γίνει και μια αναφορά στις τιμές σε σχέση με τα λίτρα που καλύπτει το κάθε σκεύασμα, όποιος ξέρει... |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο που εχω δοκιμασει ειναι το stability αλλα τοτε δεν ειχα τεστ για να το τσεκαρω!!
Απο οσο θυμαμαι δεν ειχα καποιο θανατο για να το κατηγορησω... Επιτα το στρωμενο βιολογικο εγινε μπολι για τα επομενα ενυδρεια!!
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξερω να εχεις γινει ποτε καποιο συγκριτικο τεστ σε ολα τα σκευασματα και πανω σε ενυδρεια με τις ιδιες ακριβως συνθηκες για να υπαρξει καπως ασφαλες συμπερασμα.
Ο καθενας θα πει τη γνωμη του για το σκευασμα που χρησιμοποιησε και παλι θα υπαρχουν διαφορα στις αποψεις με θετικα ή αρνητικα αποτελεσματα. Πιασ'το το αυγο και κουρεφ'το δηλαδη. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Οπως τα λέει ο delta. δεν νομίζω να μπορείς να συγκρινεις αυτά καθ'αυτα τα σκευασματα μεταξύ τους. Με γνωμονα την εταίρια που το παρασκευάζει, εγώ 2 φορές εχω αγοράσει, και τις 2 ήταν Api.
|
||||
|
||||
![]()
Η βιολογια δε ζει κλεισμενη σε μπουκαλακια,θελει οξυγονο και τροφη......μη πετατε αδικα λεφτα.Σας παραμυθιαζουν οι πετσοπαδες.....
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
το καλυτερο δεν ξερω ποιο ειναι αλλα εγω παντως χρησιμοποιησα το bio nitrivec,αλλα οπως λεει και παραπανω καλυτερα το μπολι
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη takis07 : 07-03-11 στις 17:57 Αιτία: αλλαγη κειμενου |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ποιο Φυτο είναι? | kospets | Αναγνωρίσεις φυτών | 9 | 18-01-10 22:06 |
ποιο ph control ειναι ο καλύτερο? | BAGELIS | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 31-12-09 08:18 |
Πιό είναι το καλύτερο Σύστημα Φιλτραρίσματος | Χαραμάδας | Δίσκοι | 10 | 09-02-09 17:06 |
Ποιο είναι το καλύτερο φωτιστικό για έναν Κινέζο;! | Alex_Salonica | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 11-12-08 09:28 |
Water tests πιο είναι καλύτερο ?? | Obelix(Reifen) | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 20 | 27-04-04 13:23 |