|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Διαστάσεις:2μ x 0.55 x 0.55
Όγκος: 600 Κατηγορία:κοινωνικο Φυτά: λιγο απολα Ψάρια / ¶λλα είδη:σκαλαρια, 3 γκουραμι , 3 καρχαριακια 2γλυφτες 1 μικρο αστακο 5 κορυντορας Διακοσμητικά υλικά:2 ξυλα , 1 πετρα , 1 πυργος(τι κανει ο πυργος εκει????) (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο:αφισα Φωτισμός:1 λαμπα για τα φυτα , 1 ροζ για τα ψαρακια Διάρκεια φωτισμού:10 ωρες Φιλτράρισμα:1 sun-sun hw304 2000 l/h 55 watt και 1 εσωτερικο βοηθητικο.προσεχως κα ενα 2217 Θερμοστάτης:jager 250 Λίπανση:υγρυ μορφη 1φορα την εβδομαδα Παροχή CO2:υγρη μορφη Παράμετροι: pH:6.8 Γενική σκληρότητα (GH):6 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):6 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):10 Αλλαγές νερού:καθε εβδομαδα 20% Θερμοκρασία:27 ¶λλες πληροφορίες:σιγα σιγα θα μαθω |
|
|||
|
|||
![]()
που μπορω να βρω την φορμα για να συμπληρωσω τα υπολοιπα?
|
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Aπο εμφανιση πολυ καλο...!! και η τιγρης ολα τα λεφτα..!!!
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πράγματι, την τίγρη τι την ταϊζεις;;;;;;
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίο το ενυδρείο, αλλά βάλε το και μια ολόκληρη φωτό από κοντά!!
Επέτρεψε μου να διαφωνίσω!!! Όλα τα λεφτά είναι ο Diego που παίζει στην τηλεόραση!!!
|
||||
|
||||
![]()
Ολα τα λεφτα θα ειναι η τηλεοραση οταν θα την παει για φτιαξιμο , η Lcd κτλπ ειναι ευασθητες στην υγρασια και στους υδρατμους (το ειπε τεχνικος σε φιλο που την πατησε) οποτε σκεψου να της αλλαξης θεση !
Ωραιες φωτο αλλα μια κοντινη αλλα γενικη του ενυδρειου θα βοηθουσε να το δουμε καλυτερα ! Συμληρωσε την φορμα , ειμαι περιοργος να δω τι φιλτρανση εχεις !
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια, ηρεμηστε λιγακι.
Απο τη στιγμη που καποιος εκθετει το ενυδρειο του για σχολιασμο ειναι αναποφευκτο οτι θα δεχτει και θετικη, αλλα και αρνητικη (προς ωφελος του βεβαια) κριτικη. Γι' αυτο λοιπον θα ηθελα να σταματησει εδω η αντιπαραθεση και να συνεχισετε μονο εφοσον εχετε να γραψετε κατι σχετικο με τον σχολιασμο του ενυδρειου του φιλου μας. Παράθεση:
Σε γενικες γραμμες συμφωνω με τις παρατηρησεις που εχουν γινει. Οι 10 ωρες φωτισμου ειναι μια χαρα. Πραγματι εχεις καποια ψαρια που ειναι ασυμβατα και θα πρεπει να τα απομακρυνεις. Επισης, βλεπω οτι εχεις παρα πολλα σκαλαρια... δεν μπορεσα να τα μετρησω ομως. Παντως μου φαινεται φορτωμενο. Ποσα ειναι; Τελος, απο τα φυτα που ειδα δεν χρειαζονται CO2 και λιπασματα. |
|
|||
|
|||
![]()
φιλοι συνχομπιστες, το θεμα ειναι να ανταλαζουμε αποψεις και οχι να τσακωνομαστε!!
ειπα οτι χρειαζομαι την βοηθεια σας σαν νεος στο χομπη και γιαυτο ολες οι παρατηρησεις ειναι δεκτες, ομως αν τσακωνεστε μεταξυ σας πως θα καταλαβουμε οι καινουργοι το σωστο φιλε giorgos ασχολουμε με τα ευκολα φυτα για αρχη, εχω σκοπο να παρω co2 συστημα ολοκληρομενο και να βαλω απολα τα φυτα. οντως πρεπει να βγαλω μερικα ψαρια γιατι δεν ταιριαζουν τα σκαλαρια ειναι 24 και πιστευω οτι ειναι αρκετα, θα κρατησω μονο τα σκαλαρια ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνω σχεδον σε ολα μαζι σου Roussaks αλλα πιστευω και καταλαβες και εσυ οτι οταν εξηγουμε την αποψη μας και λεμε απο που προκυπτει βγαινουν καλυτερα συμπερασματα.
Πολλα πραγματα που ειπες στην αρχη και εγω μπορει να τα καταλαβα ,υπαρχουν αλλα 10 νεα παιδια στο χομπυ που δεν τα καταλαβαν ή δεν ξερουν το λογο που ειναι ετσι. Γιαυτο και ακριβως και σε "μπριζωσα"! Το μαρεσει ,βγαλε εκεινο ,βαλε εκεινο κλπ δεν στεκει απο απο μονο του οταν δινεις συμβουλες. Εκτος και αν πεις εμενα θα μου αρεσε ετσι.... οποτε παω πασο. Απο εμενα τελιωσε το ζητημα αν και δεν υπηρχε ποτε απο μερους μου. Τελιωνοντας να πω και την δικια μου γνωμη για το ενυδρειο. Το βρισκω καλο ενυδρειο διοτι εχει ξεκινησει με αβανταζ ηδη.... Το μεγεθος του! Καποια μικρολαθακια φτιαχνονται ευκολα. Για περισσοτερες συμβουλες θα ηθελα να ξερω προς τα που το πηγαινει ο ιδιοκτητης του πρωτα. Διοτι ειναι μεν λιγο αχταρμας το ενυδρειο τωρα αλλα ειναι απο τους πιο ωραιους αχταρμαδες που εχω δει ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
οταν ξεκινησα ειχα στο μυαλο μου ενα ενυδρειο με σκαλαρια.... στην συνεχεια αγορασα μερικα ψαρακια που μου αρεσαν μετα βρηκα και τα υπολοιπα σκαλαρια, τωρα δεν μενει παρα να τα βγαλω ολα και να κρατησω μονο τα σκαλαρια.. σωστα????? ------------------------- να πως θελω το ενυδρειο μου http://www.youtube.com/watch?v=QqXkHhZTgYY Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη karderinas33 : 24-01-11 στις 21:05 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ουτε απο μερος μου υπαρχει θεμα. Εννοειται πως αν θιγομουν δεν θα το εκανα στο ποστ του φιλου αλλα με πμ. Να ζητουσα εξηγησεις και διαολογο! Οπως και να χει επειδη ειδικα το δικο μου ειναι μακροσκελες αν δεν χρησιμευουν σε κατι τα τελευταια ποστ ας σβηστουν! Επισης 24 σκαλαρια!!!!!! 50 λιτρα / ψαρι ηθιστε!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
πολύ καλό το ενυδρείο σου μπράβο!!!!!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το πρωτο μου ενυδρειο-Επιτελους Παρουσιαση! | doctor | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 19 | 31-12-10 00:21 |
ενυδρειο με σκαλαρια | Δημητρης89 | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 10 | 01-03-10 14:56 |
Μωρό στο 2μετρο!!! | Kostas G. | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 6 | 06-07-09 19:03 |
Παρουσιαση ενυδρειο-γυαλα μονομαχου | mikenuke | Bettas | 15 | 21-02-06 13:31 |