|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα παιδια. Πως μπορω να τσεκαρω αν δουλευει ο θερμοστατης? Γιατι ενω ειναι ρυθμισμενος στους 26 το νερο ειναι κρυο σαν της βρυσης σχεδον...
|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα, ποιον θερμοστατη εχεις?
Θερμομετρο για να τσεκαρεις την θερμοκρασια σου εχεις? |
|
|||
|
|||
![]()
θερμομετρο δεν εχω παρει ακομα... το θερμοστατη του ενυδρειου εχω..
|
|
|||
|
|||
![]()
μου φαίνεται ότι θα έπρεπε να έχει κάποιο μάνουαλ μέσα στη συσκευασία, ώστε να σου δείχνει πως μπορείς να το ρυθμίσεις...
μήπως σου παράπεσε κάπου? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μπορει να θελει καλιμπραρισμα. Μπορει να τον εχεις ρυθμισει στους 27 και αυτο να αναβει μεχρι τους 25. Παρε θερμομετρο και αναλογα τι θα δειξει το θερμομετρο θα ανεβασεις ή κατεβασεις το θερμαντηρα
|
||||
|
||||
![]()
Πρόσεχε εκει που ειναι η ενδειξη μηπως εχει γυρισει λαθος το πισω μερος του και 'κοιταει' αλλου.
Τι μαρκα ειναι;;; |
|
||||
|
||||
![]()
άγγιξε τον και δες αν είναι ζεστός....
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν ειναι καινουριος κ δεν δουλευει να τον πας πισω στο καταστημα. Πιθανο να εχει εγγυηση
|
|
|||
|
|||
![]()
οχι παιδια δεν ειχε καποιο manual μεσα εκτος κ αν δε μου το δωσανε...
28 βαθμοι ειναι οκ για τα τετρα κ τα τιγρακια? |
|
||||
|
||||
![]()
Είναι διάφανος; βλέπεις αν "ανάβει" ...το θερμόμετρο τι λέει; (μη μου πεις για την ρύθμιση του θερμαντικού σώματος για το θερμόμετρο που έχεις στο ενυδρείο ρωτάω)
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
θερμοστατης | zapatas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 04-01-11 09:25 |
Θερμοστατης | ραφαηλ10 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 06-08-10 09:36 |
Θερμοστατης για 30 l | goazila | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 10-10-09 20:55 |
θερμοστατης | ΤΟΛΟΥΚΟΣ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 36 | 21-09-09 22:29 |
Θερμοστατης | SpyrosK | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 04-10-05 17:06 |