|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπορειτε να μου πειτε πιο εινα το παρακατω φυτο?Επεισης θα ηθελα να μου πειτε πως το κλαδευουμε?ειναι απο κλαδεμα που μου εδωσε ενας φιλος,το φυτεψα και τωρα εχει μεγαλωσει πολυ.Απ οτι παρατηρησα περιπου στο μεσο του φυτου εχει πεταξει ενα μπουμπουκακι,το κοβω εκει και αφηνω το νεο μπουμπουκακι σαν κορυφη?
Η φωτο ειναι απο τις πρωτες μερες που το φυτεψα! Ευχαριστω! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το φυτο λεγεται cabomba και μπορει να κλαδευτει απο ολες τις μεριες του κορμου του
|
|
||||
|
||||
![]()
οταν λες απο ολες τις μεριες?Βλεπω και εχει πεταξει ενα μπουμπουκακι στο κεντρο του κορμου του σαν να κανει μια διακλαδωση.να το κοψω εκει που κανει την διακλαδωση και να φυτεψω το πανω μερος διπλα?
|
|
||||
|
||||
![]()
οχι μην κοψεις την διακλαδωση κοψε λιγο ποιο κατω και φυτεψε
|
|
||||
|
||||
![]()
πιο κατω η πιο πανω απο την διακλαδωση?Φαντασου οτι οπως ειναι ο κορμος του φυτου εχει βγαλει στο πλαι ενα μικρο κλωναρακι με ενα μπουμπουκακι που σιγα σιγα ανοιγει.ελεγα να κοψω τον κορμο εκει και να αφησω σαν κορυφη το νεο μπουμπουκακι που βγαινει και το αλλο να το φυτεψω διπλα.λαθος?
|
|
||||
|
||||
![]()
αν το μπουμπουκι βρισκεται πολυ χαμηλα στο φυτο τοτε θα το κλαδεψεις ετσι οπως το εχω ζωγραφισει (αν καταλαβα καλα)
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αναγνωριση φυτου | gemen | Αναγνωρίσεις φυτών | 12 | 03-05-10 04:14 |
αναγνωριση φυτου... | prodigy | Αναγνωρίσεις φυτών | 7 | 18-09-06 23:24 |
Αναγνωριση φυτου... | scalare | Αναγνωρίσεις φυτών | 9 | 27-11-05 01:37 |
αναγνωριση φυτου | panos84 | Αναγνωρίσεις φυτών | 1 | 14-11-05 01:09 |
Αναγνωριση φυτου | mikenuke | Αναγνωρίσεις φυτών | 5 | 21-05-05 17:36 |