|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα ήθελα να μου πει καποιος τι σκληρότητα και τι πε-χα έχει το νερο στα Γιαννενα. Εγώ είχα μετρήσει σκληρό νερό και υψηλό πε-χα αλλα κάπου άκουσα για εναν ο οποίος προσπαθούσε να ανεβάσει το πε-χα του με ασβεστολιθικές πέτρες
![]() Είναι επείγον διότι έχω παραγγείλει μια αντιστροφη όσμωση και αν τελικά δεν χρειάζεται δεν θα με πειραζε να αποφύγω να σκάσω το 'κατοστάρικο.... Ευχαριστώ Γιώργος! |
|
||||
|
||||
![]()
Τι μετρησεις εχεις εσυ?
![]() Τι ψαρια σκεφτεσαι να βαλεις?
|
||||
|
||||
![]()
Ισως τα ψαρια του να ηθελαν ακομα μεγαλυτερες σκληροτητες για αυτο να ηθελε να τα ανεβασει κ αλλο με ασβεστολιθικες πετρες.
Δεν νομιζω να εχει τοσο μαλακο νερο ετσι ωστε να μπορεις να βαλεις ψαρια πχ. Αμαζονιου. Ολο κ καποιος γιαννιωτης θα μπορει να σου πει αλλα να ξερεις οτι αυτα αλλαζουν απο περιοχη σε περιοχη. Μιας κ θα παρεις αντιστροφη θα πρεπει να εχεις τα δικα σου τεστ για να ελεγχεις τις παραμετρους σου. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μιλα με τον tdinosauros.Κωστας λεγεται.Αυτος ισως ξερει.
|
|
|||
|
|||
![]()
εγω μενω εξω απο την πολη των ιωαννινων κ το νερο εχει ph 6,4... ηθελα να το ανεβασω το ph στο ενυδρειο με τα ζωοτοκα κ εβαλα ασβεστολιθικες πετρες για να ανεβει,τωρα δεν εχω ζωοτοκα, τα εδωσα. τωρα εχω μονο σε ενα ενυδρειο ψαρια,κατι αγγελοψαρα π γεννανε συνεχεια..! με 6,4 ph μπορω να βαλω καποιο ειδος απο κιχλιδες οπως τις zebra cichlid? γιατι εχω 2 ενυδρεια που καθονται.
|
|
||||
|
||||
![]()
ο beat89 ειπε κατι πολυ σωστο που παρατηρησα κ εγω,οτι οι τιμες διαφερουν απο περιοχη σε περιοχη.mixalis p μενω στην Αρχ. Μακαριου κ εκει εχουμε ph 7,2-7,6 αλλα για να το πω σιγουρα να κοιταξω τις σημιωσεις μου κ επανερχομαι ... κ mixalis p να σε δουμε σε μια συναντηση!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ποπο μερικοι δινουν ενα καρο χρηματα για μεγαλες οικολογικες Α/Ο για να εχουν χαμηλο ΡΗ και μερικοι Βαζουν πετρες για αν εχουν μεγαλο ΡΗ τι παει να πει αυτο....... ότι ΡΗ και να βγαζει η βρυση σου εσυ θα θελεις το αλλο ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ενυδρειοφιλοι των ιωαννινων | tdinosauros | Greek Aquarist's Boards | 0 | 09-07-10 18:05 |
ΕΠΕΙΓΟΝ | petros | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 19-09-07 13:37 |
Πως Συμπεριφέρεται; ΕΠΕΙΓΟΝ | paschalis | Ζωοτόκα | 1 | 02-04-07 21:01 |
SOS CO2 (Επειγον) | vasilakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 33 | 11-01-07 22:10 |
ΚΑΤ ΕΠΕΙΓΟΝ SOS | msigouros | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 06-12-06 23:53 |