|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Υπάρχει κανείς που να ξέρει αν/πώς μπορώ να "λυγίσω" μόνιμα ένα κομμάτι σωλήνα φίλτρου (π.χ. eheim 12/16mm) ; Θέλω να κάνω μια στροφή 45μοιρών, χωρίς να καταφύγω σε pvc elbows και τέτοια...
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
λύγισέ το στις μοίρες που θέλεις και κόλλησέ το στον σωλήνα με κολλητική ή μονωτική ταινία. Αν πάλι η γωνία πρέπει να είναι μέσα στο νερό ή σε κοινή θέα, μπορείς να τον θερμάνεις και να τον λυγίσεις, δεν ξέρω όμως αν θα μείνει έτσι. |
|
||||
|
||||
![]()
Υπάρχει ειδική γωνία της EHEIM.
ΟΚ! 45° (±¤2,35) μπορεί να μην είναι αλλά τη δουλειά του μάλλον την κάνει! Επίσης η EHEIM έχει και ναρθηκάκι που βάζεις τον ελαστικό σωλήνα μέσα και του δίνει κλίση. (±¤2,35).
|
||||
|
||||
![]()
παλια που ειχα κανει υδροψυξη στον υπολογιστη υπηρχαν στην αγορα κατι λαστιχα με σιρμα μεσα που δεν χαλουσε η διατομη τους οτι και να τα εκανες
|
|
||||
|
||||
![]()
το πιο κλασσικο ειναι να ζεστανεις το σωληνα με ενα φλογιστρο η γκαζακι, το λυγιζεις και το κρατας μεχρι να κρυωσει.
|
|
||||
|
||||
![]()
εχω δοκιμασει να ζεστανω σωληνες αλλα μετα απο λιγες μερες τσακιζαν και η διατομη ηταν πολυ μικρη μετα αλλα εκανα 90 μοιρες στις 45 ειναι καλητερα
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Το ναρθηκακι που ειπε ο Πανος ειναι αυτο (ειναι δυο κομματια στη φωτο-συσκευασια)* http://www.aquaristikshop.com/cgi-bi...z2iKPiGYfC1QeS * το Quicko το ειχε..... ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν ειναι και ακριβο. Το εχω.
|
||||
|
||||
![]()
Το ναρθηκάκι που λέτε είναι 90 μοίρες (αν δεν με ξεγελά η φωτογραφία). Ο aquaman θέλει 45 μοίρες !!!
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |
..επιλογή "αθόρυβου" φίλτρου.. | makis_st | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 16-06-10 21:54 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |