|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Παιδες τι παιζει με τα μπαμπου σε ενυδρειο..ειναι υδροφιλα φανταζομαι..τα βρηκα σε ενεα φυτωρειο στον κουβα μεσα βουτηγμενα σοτο νερο ειχαν ριζες αλλα εαν φυτευτει; χαλαει;
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Χαλάει, αν κι εμένα μου κράτησε αρκετούς μήνες, παρόλο που ήταν ολόκληρο μέσα (η κορυφή με τα φύλλα καλύτερα να είναι έξω από το νερό).
|
|
||||
|
||||
![]()
αν ειναι μεγαλο και ειναι εξω απο το νερο τα φυλλα και λιγος κορμος, ειναι μια χαρα και δεν παθαινει τιποτα....
|
||||
|
||||
![]()
αν ειναι μικρο και ειναι ολο μεσα στο νερο και τα φυλλα μαζι?
χαλαει υποθετω ? ------------------------- απο οσο μπορω να ξερω τα μπαμπου θελουν πολυ νερο(αν μιλαμε για τα κοινα μπαμπου δηλαδη αυταhttp://www.skarentzos.com/product_in...4561f663f7b705) ενας φιλος που εχει ανθοπολειο μου ειπε οτι θελουν πολυ νερο και να βρεχνω και τα φυλλα αρα γιατι να χαλανε στο ενυδρειο? μου ειπε μαλιστα οτι η ζωη τους νορμαλ φτανει τα 2 χρονια! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη drak7family : 21-09-10 στις 21:06 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
1χρονο Και Βαλε Εχω Bamboo To Ειχα Βαλει Με Τις Ριζες Που Λες & Εσυ.Αποτελεσμα Να Χαλασει Ολο Το Κομματι & Να Ειναι Μονο Πρασινο Πρασινο Στα Φυλλα,Ειχε Μεγαλωσει & Αρκετα. Εκοψα Τον Κορμο & Φυτεψα Το Πρασινο Κλαδακι Μεσα & Τα Φυλλα Εξω. Μπορει Να Μην Δινει Την Αισθηση Του Bamboo Αλλα Δειχνει Πολυ Ωραιο. Προσφατα Συμπληρωσα & Αλλα Μεσα. Η Αποφαση Δικη Σου.
|
||||
|
||||
![]()
Για αρχή, δεν είναι κανονικό μπαμπού. Ξεκίνησε ως κοινή ονομασία το lucky bamboo λόγω του ότι μοιάζει με μπαμπού και χρησιμοποιείται στο φενγκ σούι για τύχη (έτσι τα έχω διαβάσει έτσι στα λέω!). Το επιστημονικό του όνομα είναι Dracaena sanderiana και μπορείς να το βρεις στο υπόμνημα για τα υδρόφιλα φυτά που υπάρχει στην κατηγορία για τα φυτεμένα. Εκεί θα δεις ότι μπορεί να επιβιώσει αρκετό καιρό και πλήρως βυθισμένο, μέχρι να σαπίσει. Αν θες να αντέξει περισσότερο θα πρέπει να ακολουθήσεις όσα γράφτηκαν παραπάνω.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτα που πουλαει το ικεα δεν ειναι δρακενες ειναι μπαμπου... Εγω το εχω βαλει στο ενυδρειο μου και εδω και ενα μηνα παει μια χαρα μεγαλωνει .. ολα καλα
![]()
Ο θεος ειναι χομπιστας... Και εμεις Το καλυτερο του ΕΝΥΔΡΕΙΟ!!!! (gkampanis 1-9-09 22:00) ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|