|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα σε ολους.Εχω προβλημα με πρασσινη αλγη στα τζαμια κ την διακοσμηση καθε βδομαδα καθαριζω τα τζαμια κ παλι εμφανιζεται.θελω την βοηθεια σας.
|
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
πεσες ωρες εχεις ανοιχτα τα φωτα κ καθε ποτε κανεις αλλαγες στο νερο σου
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχω 1 λαμπα 38w brilliant daylight k 38w plant color και αναβουν 8,5 ωρες.Αλλαζω νερο 50λιτρα καθε μερες σε ανυδρειο juwel rio 240.
------------------------- καποιος για να βοηθησει ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη HLIASKR : 12-09-10 στις 15:25 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι δεν κοιτας το λινκ που σου εβαλα πιο πανω;;;
|
||||
|
||||
![]()
τα ειδα ευχαριστω πολυ απο οτι καταλαβα πρεπει να προσθεσω μια λαμπα ακομη και να αυξησω το co2.Επειδη δν εχω μπουκαλα και εχω το συστημα με μαγια και ζαχαρη τι θα πρεπει να κανώ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ποια αλγη απο το λινκ αναγνωρισες οτι εχεις;;;Και δωσε λεπτομερειες για το ενυδρειο σου.Ποσα ψαρια εχεις,μετρησεις,φιλτρανση κτλ.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν είναι Green Dust algae, πρέπει να την αφήσεις να κάνει τον κύκλο της. Μήπως μπορείς να βάλεις φωτο; |
|
||||
|
||||
![]()
Τι πρεπει να κανω με τν φωτισμο?Φωτογραφια μπορω να βαλω αλλα οχι σημερα.
|
||||
|
||||
![]()
Δεν εννοούσα να κάνεις κάτι με τον φωτισμό απαραίτητα - απλώς (από την εμπειρία μου) η GSA συνήθως συμβαδίζει με δυνατό φωτισμό, που εσύ δεν έχεις - άρα έλεγα μήπως δεν ήταν GSA τελικά...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προβλημα με αλγη | Γιαννης Μ5 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 28-08-10 16:21 |
Προβλημα με αλγη | frankgr | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 20-05-10 12:40 |
Προβλημα με αλγη | Giannhs21 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 16 | 09-02-10 12:01 |
Προβλημα με αλγη | golf4470 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 01-08-08 20:47 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΛΓΗ SOS | cobalt | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 02-07-08 00:55 |