|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα
Θα φτιάξω ένα ενυδρείο απο το φθινόπωρο και θέλω να βάλω μέσα δίσκους γιατί είναι τα εντυπωσιακώτερα ψάρια ![]() Διαστάσεις: Υψος : 70 Πλάτος : 30 Μήκος : 1.20 Περίπου μου βγαίνει 300 λίτρα. Προτάσεις: Εσείς πόσα ψάρια μου προτείνετε να βάλω???Απο πού να τα αγοράσω?Επίσης αν μπορείτε να μου πείτε τι θα χρειαστώ(κάτι καινούργιο)για τις ανάγκες των δίσκων μου. Εχω πολύ όρεξη για διάβασμα και αν και 15 χρονών πιστεύω πως θα τα καταφέρω θαυμάσια με τα νέα μου ψάρια. |
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σου φιλε,
καλυτερα να μη ξεκινουσες με δισκους γιατι ειναι ενα απο τα πιο δυσκολα ειδη ψαριων ενυδρειου.δοκιμασε με γκαπυ σε συνδιασμο με μολι, νεον και πλατυ. τα λιτρα σου ειναι αρκετα για να βαλεις 7-8 απο το καθε ειδος.Συντομα θα ερθουν και οι πρωτες γεννες! Φιλικα, Δημητρης ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ασχολούμαι ήδη με γκάπυ.....εδώ και 1 χρόνο ασχολούμαι με το χόμπυ
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δισκοι χμ
![]() ειναι φανταστηκα ψαρακια αλλα καλυτερα να ξεκινησεις με ενα αλλο ειδος κατα τη γνωμη μου για να μαθεις καλα το νερο σου οι δισκοι ειναι ευαισθητη σε αυτο το θεμα και δε θελουν πηραματα αλλα αμα το θες πολυ θα την βρεις την ακρη βεβαια το ενυδρειο που λες δε κανει για δισκους καλυτερα να πας σε περισοτερα λιτρα 400+ εγω τους εχω σε 360 μικτα 300 καθαρα και μπορω να πω οτι θελουν κι αλλο χορο απο την αλλη κανω αλλαγες μονο με α/ο καθε 2 μερες το αργοτερο γυρω στα 100 λιτρα ειναι πολυ βρωμιαριδες παντος αν ειχα αλλα 200 λιτρακια δε θα ταλαιποριομουνα τοσο με αλλαγες αυτα απο μενα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Οι ποιο πανω καλα στα ειπαν αλλα αν λαβεις υποψιν καποια βασικα πραγματα και θελεις και μπορεις να τα ακολουθήσεις προχώρα
Οι δισκοι δεν ειναι δύσκολοι εμεις τους κάνουμε προσπαθώντας να τους προσαρμόσουμε σε αυτο μας βολεύει και οχι σε αυτο που η φύση τους δημιούργησε Θέλουν καθαρό, μαλακό νερό = συχνές αλλαγές = Α/ο Χαμηλό σχετικά Ph = παλι Α/Ο για να μην μπλέκεσαι με χημικά (που δεν τα συνιστώ αλλά τα δέχομαι) = πάλι συχνές αλλαγές + χημικά = τζάμπα έξοδα για ζουμιά Το πόσους δίσκους θα βάλεις θα έλεγα το πολύ 5 με τες ανωτέρω προϋποθέσεις πολύ αγάπη και πολύ δουλειά Οχι φιλε μου οι δισκοι δεν ειναι δυσκολοι φτανει να ξερεις τι ζητούν απο εσενα (ζητούν οτι τους έδωσε η φυση) Αν δεν μπορείς να τα δώσεις !!! Ναι τοτε οι δίσκοι ειναι απο τα ποιο δύσκολα ψάρια Γιωργο με προλαβες λεμε το ιδιο με αλλα λογια
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις.Εχω πολύ όρεξη...όλο το καλοκαίρι θα διαβάζω για να προσφέρω σε αυτά τα πλάσματα ότι καλύτερο....
|
|
||||
|
||||
![]()
τα τριαντα εκατοστα πλατος ειναι λιγο...... Δωσε τουλαχιστον αλλα 10.....Διαβασε και ο,τι χρειαστεις εδω ειμαστε!!!
|
|||
|
|||
![]()
Εγω δεν προκειται να προσπαθησω να σου αλλαξω τη γνωμη για να ασχοληθεις με καποιο αλλο ειδους ψαριου, αλλα στεκομαι στο κομματι της προτασης σου που εχω παραθεσει.
Εφοσον εχεις οντως ορεξη για διαβασμα, θα σου συνιστουσα για αρχη να ξεκινησεις απο εκει και να διαβασεις οσα περισσοτερα θεματα μπορεις με θεμα τους δισκους. Ετσι, μεχρι να εισαι ετοιμος να υποδεχτεις αυτα τα ψαρια στο ενυδρειο σου, θα εισαι πλεον ενημερος για ολες τις αναγκες τους (οι οποιες δεν ειναι καθολου φθηνες) και θα εχεις τον χρονο να ετοιμασεις το ενυδρειο οπως πρεπει και τον εξοπλισμο που χρειαζεται. Πανω απ' ολα, μην κανεις βαστικες κινησεις. Πρωτα καλο διαβασμα και στη συνεχεια εφαρμογη των γνωσεων που θα εχεις αποκτησει. Καλη συνεχεια. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το υψος δεν ειναι ασχημο. Επισης θα το αφηνα να τρεξει χωρις δισκους για λιγο καιρο και μεχρι να ειμαι σιγουρος οτι ολα στο ενυδρειο λειτουργουν καλα και ειναι ετοιμα να τους δεχτουν, χωρις να κανω μεγαλες αλλαγες και τους στρεσαρω με πειραματα.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βιοτοπος για δίσκους!!!! | thanasis76 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 122 | 19-04-10 15:32 |
Νέο look 620 lit με Δίσκους | Χαραμάδας | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 3 | 03-03-09 11:35 |
Βιοτοπικό με δίσκους | poseidonbc | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 27 | 02-12-08 22:44 |
νεος στο forum και νεος στο θαλασσινο | makisktm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 38 | 17-03-07 17:38 |