|
|
||||
|
||||
![]()
παιδια μολις ειδα ενα τμημα της ριζας γεματο αυγα....δεν το περιμενα ειναι μολις 18 μερες στο νεο ενυδρειο...με επιασαν απροετοιμαστο...και τωρα τι κανουμε?
|
|
||||
|
||||
![]()
Να τα χαίρεσαι! Αυτο σημάινει οτι εχεις ενα υγείες ενυδρείο
![]() Καλο ειναι να αρχισεις να καλλιεργείς αρτεμια . Αν εχεις αλα ψαρια μεσα καλο ειναι να τα βγαλεις, η το αντίθετο ,να βγαλεις τα αυγα...ενοειτε με της ίδιες περίπου μετρήσεις |
|
||||
|
||||
![]()
σε ευχαριστω...εχω μονο 4 σκαλαρια σε 400 λιτρα και ηθελα αυτες τις ημερες να προσθεσω μερικα ακομη...αλλα με προλαβαν...οι μετρησεις μου ειναι καλες ph 6.6, kH2 ,θερμοκρασια 27,5..
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
και ουριτσες...αρχισαν απο εχθες το βραδυ...
|
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο να σου ζησουν!!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Συγχαρητηρια.
Ολες οι κινησεις ηταν αψογες. Απο το πως αντιμετωπισες την εμφανιση των αυγων μεχρι το τελος. (αν ηταν οι γονεις και σε φυσικο χρωματισμο θα μου αρεσε ακομα περισσοτερο) Περιγραψε λιγο το ενυδρειο, τις ρουτινες, τις τιμες νερου, εξοπλισμο, συγκατοικοι κλπ, φωτο. Θα ειναι ενα καλο παραδειγμα για ολους.
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστω πολυ
και περισσοτερο για την μεγαλη βοηθεια που μου δωσατε απο την πρωτη στιγμη... το ενυδρειο δεν το εχω παρουσιασει γιατι σε λιγοτερες απο 20 ημερες γεννησαν τα σκαλαρια και αφιερωσα ολο το χρονο μου γιαυτα...θα το κανω ομως αμεσα... φιλε delta66 εχεις δικιο...και εγω ηθελα να εχω γεννα απο τα αλλα 2 πανεμορφα σκαλαρια που εχω αλλα μαλλον ειναι και τα 2 αρσενικα..θα αναζητησω θυλικο και ελπιζω να ειμαι τυχερος και να δω γεννα απο αυτα... |
|
||||
|
||||
![]()
ολα καλα τελικα μπραβο παντα τετοια
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αυγα στο ενυδρειο | Genirous | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 34 | 12-02-09 12:54 |
αυγα | jimfytakis | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 10 | 08-11-07 23:26 |
αυγα?? | Mariel | Αναπαραγωγή | 19 | 31-01-07 08:48 |
Αυγα γιοκ | Entreri1221 | Malawi | 8 | 30-06-03 01:49 |