|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα σε ολους τους ομοιοπαθεις...θα ηθελα την διατυπωση της γνωμης σας πανω στην ερωτηση μου(θα με βοηθουσε ειλικρινα πολυ)...
Εχω ενα ενυδρειο 60λτ που δουλευει με fluval 2plus(μια χαρα γυρνα τα λιτρα του) η θερμανση ειναι ακριβος 1watt/litre οπως επισης και ο φωτισμος του(μπαινει αμεσα λαμπα δευτερη!!!)!Εδω και κανα δυο εβδομαδες διαβασω πανω απο 5 ωρες καθε μερα το site προσπαθωντας να συλλεξω πληροφοριες αλλα και να μορφωθω πανω σε κατι που πραγματικα μ΄ αρεσει πολυ!!!!!Και τωρα αυτο που τοσο με απασχολει:Εσεις στην θεση μου τι θα στεινατε σε αυτο το ενυδρειο??? ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
θα έβαζα καμιά Πετρούλα η ξυλο με μερικα ευκολα φυτα και μερικα σμυνοψαρα η γκαπυ.
Αυτό βασικά που ζητάς είναι θέμα τι αρέσει στο καθένα. Σε αυτά τα λίτρα δεν έχεις και πολλές επιλογές. |
|
||||
|
||||
![]()
Το ξερω ρε γαμοτο και γι αυτο ειμαι σε σκεψει κ εγω καπως ετσι το σκεφτομουνα.Επισης σκεφτομουνα και την αγορα ενος μεγαλυτερου και την χρησιμοποιηση αυτου ως φαρμακειο γεννηστρα!
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Το www.aquaristic.net είναι πράγματι ασφαλέστατο και με πολύ καλές τιμές, αλλά για αγορά ενυδρείου υπάρχουν κατά καιρούς πολύ καλύτερες ευκαιρίες στις αγγελίες, παρακολούθησέ τις και δεν θα χάσεις. |
|
|||
|
|||
![]()
Σε 60άρι είχα πολλά χρόνια ξιφοφόρους, χωρίς προβλήματα και με πολλές γέννες (όχι πάνω από 5-6 ψάρια όμως).
Με την 2η λάμπα μπορείς να το πυκνοφυτέψεις, να προσθέσεις 1-2 ξύλα ή ρίζες και να γίνει κουκλί. Επίσης θα μπορούσες να βάλεις 7-8 γκαπάκια, ή αν έχεις σκοπό να μαλακώνεις το νερό, ένα κοπάδι από 7-8 καρδινάλιους, ή 5-6 κορυντόρας. Τα νούμερα είναι η μάξιμουμ ιχθυοφόρτιση (και ίσως υπερβολική). |
|
||||
|
||||
![]()
φιλε μου ανοιξε νεο ποστ για την ερωτηση σου και μην γραφεις greeklish(ειναι στους κανονες το forum)
τα μηνυματα ας σβηστουν απο καποιον mod μην χαλασουμε και το ποστ του φιλου μας ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ακου εξυπνες προτασεις κυριοι....Εγω το βλεπω για φυτεμενο με καποια τετρα.Επισης κοιταζα αυτο το σαιτ www.aquaristic.netκαι ειδα πολυ ενδιαφερουσες τιμες αλλα και πραγματα!!Εχει ψωνισει καποιος φυτα και τετοια?Ειναι ασφαλη???
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
εγω θα προτεινα ενα μινι τανγκανικα με Lamprologus' multifasciatus
http://www.cichlid-forum.com/profile...es.php?id=1749 αμμο,λιγες πετρες και πολλα κελυφη ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Με φυτα τι γινεται με αυτα τα ψαρια???μηπως ξεμαλιαζονται μεταξυ τους?Καλη επιλογη μου αρεσε μπραβο...
|
|
||||
|
||||
![]()
μπορεις να βαλεις μικρες anubies
|
|
||||
|
||||
![]()
Aν έχεις τη δυνατότητα σήγουρα θα ήταν καλήτερα να πάρεις το μεγαλήτερο.Θα σου αρέσει περισσότερο , θα έχεις ποιο πολλές επιλογές και σε ψάρια και σε φητά.Φένεται ότι το αγαπάς το χόμπι και θα πας καλά.Και μην ανυσηχείς για τίποτα όλοι εδώ θα σε βοηθήσουν με το καλήτερο τρόπο.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
παραξενο στρωσιμο!!Γνωμες και αποψεις για το τι συμβαινει! | gramm.n | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 20-04-09 07:31 |
αποψεις για αγορα R.O.... | klaz | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 14-10-05 16:20 |