|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
στο καινούριο ενυδρείο που θα ξεκινήσω σε λίγες μέρες θα βάλω χαλαζιακη άμμο όπως μου είπατε.
επειδή σκέφτομαι να βάλω και λίγα φυτά χρειάζομαι υπόστρωμα κάτω από την άμμο??? η κάτι άλλο για τα φυτά μου??? ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν βάλεις πολύ απαιτητικά φυτά, δεν θα χρειαστείς τίποτα. Κάποιες ταμπλέτες για λίπανση των φυτών που τρέφονται κυρίως από τις ρίζες, σίγουρα θα βοηθήσουν. Κυρίως στην αρχή, μέχρι να "στρώσει" η άμμος και να αποκτήσει την βιολογία της. Γενικά, ποτέ δεν βάζουμε υπόστρωμα κάτω από άμμο.
Τι απαιτήσεων φυτά σκέφταισε να βάλεις;
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
ταμπλετες δαγκωτο εγω και δυσκολα οταν ειχα με τις ταμπλετες της seachem ητανε μια χαρα
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αλλα μάλλον χαμηλών απαιτήσεων να μην θέλουν μπουκάλα co2 ακόμα τουλάχιστον τώρα στο μέλλον βλέπουμε έχω co2 diy και από φωτισμό έλεγα για 2 λάμπες 120m για φυτά της tropical νομίζω
|
||||
|
||||
![]()
Πόσα είναι τα λίτρα και τι ψαράκια θέλεις να βάλεις;
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
300 λίτρα σκέφτομαι σκαλάρια ροδοστομους και δε ξέρω τη άλλο
|
||||
|
||||
![]()
Όλα αυτά τα ρωτάω για να δεις και την ποσότητα της άμμου που θα χρειαστείς. Αν πχ σκεφτόσουν για ψαράκια που σκάβουν πολύ (οι περισότερες κιχλίδες) θα χρειαζόσουν αρκετό πάχος άμμου. Επειδή πρόσφατα έκανα και εγώ αλλαγή από χαλικάκι σε άμμο (δες εδώ) για να πετύχω ένα οριακά ικανοποιητικό πάχος άμμου 6-7 εκατοστών χρειάστηκα 25 κιλά. Και μιλάμε για πολύ μικρότερο ενυδρείο.
Να υποθέσω ότι υπάρχει Α/Ο.
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
υποστρωμα diy | kanarini | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 30-04-08 09:43 |
ΒΟΤΣΑΛΑ IRIS & ΧΑΛΑΖΙΑΚΗ ΑΜΜΟΣ ΚΙΤΡΙΝΗ | WILD_RIDER | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 36 | 20-12-07 21:59 |
Υποστρωμα | thanosatha | Γλυκό νερό - Γενικά | 35 | 15-01-07 12:29 |
υποστρωμα | ΠΟΠΟ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 01-09-06 16:47 |