|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εκτός από την caboba, το καρατόφυλλο, την egeria densa και την βαλισνέρια που από όσο γνωρίζω ειναι 100% υδρόβια φυτά (δηλαδη ζούνε μονο μεσα στο νερό) πια αλλά φυτά ειναι υδρόβια και οχι αμφίβια?
|
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Η λέξη αμφίβια χρησιμοποιείται για το ζωικό βασίλειο. Ο ιδανικός χαρακτηρισμός για την άλλη κατηγορία φυτών που ανέφερες είναι η λέξη υδροχαρή.
![]() Δες το λινκ του πιο πάνω φίλου.
|
||||
|
||||
![]()
Και για φυτά ΑΚΑΤΑΛΗΛΑ για το ενυδρείο, δες το παρακάτω link
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=8321
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν καταλαβατε το ερωτημα μου...
Πχ η ανουμπια ζει μεσα και εξω απο το νερο στην φυση, το ιδιο και οι εχινοδοροι οπως και τα πιο πολλα φυτα που πουλανε εξω και αυτα που εχει η τρόπικα στον καταλογο της. Αυτα τα φυτά μολις φτασουν στην επιφανεια βγενουν και συνεχιζουν να αναπτυσονται εξω απο αυτο, βασικα αναπτυσονται καλυτερα εξω απο το νερο σε μερη με ζεστο και υγρο κλημα. Τα υδροβια φυτα ζουνε μονο μεσα στο νερο, ποια ειναι αυτά? Η βαλισνερια πχ δεν μπορει να ζηση εξω απο το νερο. |
|
|||
|
|||
![]()
Στο σεμινάριο,ο κ. Bleher είπε πως το 90% των φυτών που έχουμε στα ενυδρεία μας είναι αμφίβια.
100% υδρόβια είναι τα είδη aponogeton.(για άλλα δεν είπε) |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Παράθεση:
πως μπορω να συνητρισω μεσα σε ενα ενυδρειο μια δρακαιανα? ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Krisos : 30-04-09 στις 16:20 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Υδρόφιλα (και όχι υδρόβια) φυτά..που δεν κάνουν για ενυδρεία | fidel | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 12-11-08 14:27 |
SOS φυτά | Giannis-Patra | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 07-02-08 23:44 |
Τι εχουν τα φυτά μου ? | imichal | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 12-12-07 17:24 |
Νέα φυτά | jperik | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 11-03-04 14:40 |
Φυτά | nikolasn | Malawi | 2 | 02-10-03 22:09 |