|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Σήμερα, παρατήρησα στον μονομάχο μου άσπρα στίγματα σαν πυτιρίδα .
Οι θερμοκρασία και οι συνθήκες νερού είναι οκ! Τι μπορεί να είναι? Από άλλα ποστ, μου μοιάζει με ικ. Περισσότερα για το ενυδρείο εδώ.. http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=30975 Να και μερικές Φώτο. ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
από τα λίγα που ξέρω είναι άρωστος αλλα δεν θυμάμε ποια αρώστεια και πως αντιμετωπίζεται.Περίμενε να σου πουν οι έμπειροι
|
|
||||
|
||||
![]()
μακάρι να μάθω σύντομα, για να τον προλάβω! αν είναι αυτό που νομίζω μάλλον θεραπεύεται με αλάτι..
|
||||
|
||||
![]()
Καλά το κατάλαβες Στάθη με αλατάκι και θερμοκρασία 30 βαθμών.
Όμως : 1) Έχεις φρέσκο ενυδρείο 2) Είναι στρεσαρισμένος πολύ Άρα: 1) Ρίχνεις 3 γρ / λίτρο αλάτι διαλυμένο σε νερό ενυδρείου 2) Ανεβάζεις σταδιακά την θερμοκρασία μέχρι τους 30 βαθμούς σε διάστημα 3 ημερών. 3) Κάθε 2η μέρα μετράς και βλέπεις τι γίνεται με αμμωνίες κλπ 3α) σε περίπτωση που έχεις ρύπους κάνεις αλλαγή νερού με νερό ίδιας θερμοκρασίας και συμπληρώνεις την ποσότητα αλατιού που αναλογεί στα λίτρα που αλλάζεις.
|
|||
|
|||
![]()
Και για να σε προλαβω αν δεν το γνωριζεις ηδη, δεν κανει το μαγειρικο αλατι. Θελει αλατι χωρις προσθετα ροης (τυροκομικο).
|
|
||||
|
||||
![]()
Σωστός!! Μου διέφυγε!!
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Άσπρα σημάδια σε ξιφοφόρο | mili | Ζωοτόκα | 5 | 24-05-06 15:46 |
’σπρα στίγματα σε Ροδοστομους | Cristos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 09-12-04 14:01 |
’σπρα στίγματα σε Black Neon Tetra | Maax | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 03-11-04 01:16 |
’σπρα σωματίδια στο νερό. | oscar | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 03-08-04 17:10 |