|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα.Καινούριος στο forum.Τον μονομάχο μουτον εχω περίπου μια βδομάδα σε 60 λιτρο ενυδρείο.Προχθές πρόσεξα ότι η ουρά του άρχισε να μαδάει.Είναι σαν δαγκωμένη στην ακρη(αλλά δεν εχω κάποιο ψάρι που να το κάνει αυτο εκτός απο 4 μικρά ζωοτόκα(platy ballon)
.πρώτα την βλέπω να ξεθωριάζει και να ασπριζει-θολωνει και μετά σε εκκείνο το σημείο να μην υπαρχει τίποτα.Αφαιρείται εντελώς.Τι συμβαίνει? ευχαριστώ εκ των προτέρων Γιάννης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα σας κι ευχαριστώ για το ενδιαφέρον....
Εχθές είχα ένα ατύχημα με το diy co2 το οποίο πέρασε μια μικρή ποσότητα πέσα στο ενυδρείο..... Έκανα αλλαγή νερου 20% και μετρήσεις αμωνίας/νιτρωδών οι οποίες βγήκαν οκ.. Το ενυδρείο έχει ακόμα θολούρα και σκέφτομαι τα ακόλουθα βήματα (κατόπιν συμβουλής από φίλο) : 1)Αλλαγή 30% του νερού κάθε 2-3 μέρες για 1 εβδομάδα (για τη θολούρα) 2)Αγωγή με melafix για την ουρά του μονομάχου Παρακαλώ πείτε μου τις γνώμες σας για τα παραπάνω βήματα... Το φίλτρο είναι στρωμένο μιας και παρόλο που τρέχει μόλις 3 εβδομάδες πήρα μπόλι (αρκετό) από ενυδρείο φίλου μου που τρέχει 3 χρόνια απροβλημάτιστα. Συνθήκες νερού: ph)7.6 Αμωνία)0 Νιτρίτη)0 Θερμοκρασία)25 Αλλαγές νερού)20%/εβδομάδα Μόλις τα καταφέρω θα ανεβάσω φωτό.... Ευχαριστώ εκ των προτέρων Γιάννης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ρε παιδιά απαντ'ηστε κάποιος στο παλικάρι......
Εγώ πιστέυω πως με το μελαφιξ και τις αλλαγές νερου θα είσαι οκ αλλά ας περιμένουμε και τους υπόλοιπους. |
|
||||
|
||||
![]()
Ο συνδιασμός των ψαριών δεν σου λέει κάτι; Αλλες απαιτήσεις τα Platy κι άλλες ο μονομάχος. Και βάζεις Melafix σε όλο το ενυδρείο μαζί με τα πλάτυ; Αποφάσισε τι θέλεις να κρατήσεις και πράξε ανάλογα. Εγώ πάντως σε αντίστοιχα ξεφτίσματα (συνήθως από προσπάθειες ζευγαρώματος) με λίγο άυξηση της θερμοκρασίας και καλή τροφή το ξεπερνούσε σε μια βδομάδα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ...
|
|
|||
|
|||
![]()
ΛΟΙΠΟΝ.... Ο ΜΟΝΟΜΑΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟΣ!!ΣΕ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΤΟΥ ΑΛΑΞΩ ΚΑΙ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΛΩ ΣΕ 20 ΛΙΤΡΟ!
ΤΟ 65ΛΙΤΡΟ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ CHRIS ΤΟ ΣΤΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΤΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΕΝΑΝ Epalzeorhynchos frenatus(RAINBOW SHARK) ΟΛΑ ΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ! ΜΟΛΙΣ ΜΠΟΡΕΣΩ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΦΩΤΟ |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραια πουτο ψαρακι σου ειναι καλα...
θερμη παρακληση ομως να μη γραφεις με κεφαλαια...... ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Betta | jimfytakis | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 4 | 09-11-07 14:30 |
Its Raining betta | eliasfot1 | Bettas | 2 | 23-07-06 00:58 |
BETTA IMPELLIS vs BETTA SPLENDENS | newfish | Bettas | 0 | 22-12-02 19:20 |