|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα στο φορουμ..
παδια στηνω το ριο 400 (θα εχει 375 λιτρα καθαρα)....εχω εναν θερμοστατη 200 βατ και εναν 300 βατ.... επειδη κανεις δεν επαρκει απο μονος του σκεφτομαι να βαλω σε λειτουργια και τους 2....υπαρχει καποιο προβλημα?? θα ειναι και οι 2 ρυθμισμενοι στην ιδια θερμοκρασια αλλα επειδη ειναι διαφορετικης εταιριας και οι ρυθμιστες εχουν αποκλισεις...υπαρχει το ενδεχομενο ο ενας να μην λειτουργει και ο αλλος να υπερλειτουργει?? ευχαριστω!
|
||||
|
||||
![]()
Στο δικό μου 400ρι με δύο διαφορετικής ισχύος θερμοστάτες ένας τοποθετημένος δεξιά και ένας αριστερά,δεν ανάβουν ποτέ μαζί.
|
|
||||
|
||||
![]()
γιατι δεν υους συνδεεις μαζι σε εναν κοντρολερ?
|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω για τις απαντησεις!!!!
δεν εχω ελιγουελ....ααα....δεν εχω ουτε λεφτα για ελιγουελ...(για την ωρα) ![]() ![]() ------------------------- οχι δε το ηξερα....να το τολμησω και αναλογα να προσθεσω η να αφησω το δευτερο?? η να μην τον κλαταρω και να δοκιμασω εξαρχης με τους 2??
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 19-11-08 στις 00:12 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
τι εννοεις "να τον κλαταρεις"; θερμαντηρας ειναι, δουλεια του ειναι να θερμενεται, κανονικα μπορει να το κανει 24/24 χωρις προβλημα
εξαλου εχουν πολυ καλη φημη και δεν εχω ακουσει ποτε καποιο προβλημα με αυτους, αλλα και προβλημα να εχεις εχουν εγγυηση |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω....τοτε ομως γιατι επικρατει ο κανονας περιπου 1 βατ/λιτρο??
αν μπορουμε να ξεφυγουμε σημαντικα και ο θερμοστατης να καιει ολο το 24ωρο??.... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Θα πρέπει να έχεις και το καλοριφερ 24/7 ανοιχτό για να ανεβάσει στα 400 λίτρα.Η απόδοση εξαρτάται από τη θερμοκρασία δωματίου.Πάντως δεν το προτείνω 200αρη για 400 λίτρα.Εξαρτάται βέβαια και τη θερμοκρασία θες.Εγώ για δίσκους πάντως ούτε γι αστείο !
|
|||
|
|||
![]()
Πανο ναι υπαρχει ενδεχωμενο ο ενας να υπολειτουργει και ο αλλος να υπερλειτουργει γιατι οπως ειπες υπαρχουν μικροδιαφορες (και θα υπαρχουν παντα)
οπως και να εχει εσενα δεν σε νοιαζει αυτο, μην φοβασαι οτι κουραζεις τον ενα απλα παντα ο ενας θα αναβει πρωτος και εαν δει μεγαλη διαφορα θερμοκρασιας ο δευτερος τοτε θα αναβει και αυτος εαν τους βαλεις και τους δυο στην ιδια εξοδο του eliwell τοτε θα αναβουν παντα μαζι αληθεια το ξερεις οτι η jager για τον 200W αναφερει οτι ειναι μεχρι 400 λιτρα; Γιωργο εαν εχεις συνδεσει τους θερμαντηρες απλα στο ρευμα και εαν εχεις μεσα μια στοιχειωδη ροη νερου τοτε ειναι τυχαιο το γεγονος οτι δεν εχουν αναψει και οι δυο μαζι |
|
||||
|
||||
![]()
και εγω παντως που εχω 2 η μια πλευρα του ενυδρειου μου απο την αλλη εχει 1 βαθμο διαφορα μετρημενο με ηλεκτρονικο θερμομετρο............
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προσοχ στους θερμοστατες!! | knik | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 15-03-08 22:36 |