|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
πως μπορεις να ριξεις αμεσα τα νιτρικα?κανω αλλαγες νερου,κ ελατωσα το φαει,ειναι κ καλα φυτεμενο,αλλα σχεδον παντα εχω νιτρικα!καποιο φαρμακο να μου πειτε?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ποσο εχεις νιτρικα και με τι τεστ μετρησες?
|
|||
|
|||
![]()
τα νιτρικα παιζουν μεταξυ 10 κ 25,δυστηχως εχω τα στριπς οχι τοσο αξιοπιστα
|
|
||||
|
||||
![]()
με μια αλλαγη 50% εισαι μια χαρα αν οντως η πραγματικη τιμη ειναι καπου εκει 20-25..... αν ειναι κατω απο 15 εισαι οκ κατα τη γνωμη μου...εγω προσπαθω να κρατω τα νιτρικα μου στο δεκα και τα φυτα δειχνουν να πανε καλα..
οσο για τα στριπς της esha που εχω εγω εχω καλη γνωμη και την εχω επιβεβαιωσει και με υγρα τεστ για επαληθευση αλλα και με επισκεψη σε βιοχημικο εργαστηριο....δες εδω... http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=6920&page=2 ......απλα δε σου δινουν ακριβεια... προς θεου δε θελω να ανοιξω παλι την συγκρουση υγρα και στικς...λεω τη γνωμη μου και την εμπειρια μου.... γενικα παντως μη σε αγχωνει να μηδενισεις τα νιτρικα σου...θα ηταν και λαθος εφοσον εχεις πλουσια βλαστηση..
|
|||
|
|||
![]()
οκ ευχαριστω!
|
|
|||
|
|||
![]()
Και με 20-25 μια χαρα εισαι.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ξέρεις κανείς πως μπορώ να τα αυξήσω;
|
||||
|
||||
![]()
τι τεστ εχεις?
με μπολικο φαι και μειωνοντας τις αλλαγες νερου εχεις και νιτρικα...αλλα αυτο θα εχει αλλες συνεπειες... οποτε για τα φυτα σου μπορεις να δινεις το nitrogen της seachem.....η να κανεις διαλυμα KNO3
|
||||
|
||||
![]()
Τεστ της ΑΡΙ χρησιμοποιώ! Αλλαγές κάνω 50% ανά 2 βδομάδες και στο ενδιάμεσο 30%
|
||||
|
||||
![]()
δηλαδη κανεις αλλαγες μια βδομαδα 30% και μια βδομαδα 50%...γιατι τοσο πολυ? (πολυ εφοσον εχεις μηδενικα νιτρικα..κατα τη γνωμη μου)
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δηλαδή; 30% ανά βδομάδα; Έκανα τόσο πολύ γιατί είχα 26 ψαράκια μέσα!
|
|||
|
|||
![]()
το μονο που μπορω να σου πω ειναι οτι ταιζω τα ψαρια 3 φορες την ημερα απο λιγο
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ πάλι ξέρω οτι αυτή είναι μια καλή μέθοδος αν θέλεις να αυξήσεις τα νιτρικά σου! Οχι να τα μειώσεις!!!
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ προσπαθώ να τα κρατάω από 10-20... μια καλή μέθοδος γι'αυτό είναι η προσθήκη ΚΑΘΑΡΟΥ Νιτρικού Καλίου (ΚΝΟ3), αλλά συνήθως αυτό σε αρκετά φυτεμένα ενυδρεία...
Για την μείωση των νιτρικών, συχνές αλλαγές νερού και φυτά γρήγορης ανάπτυξης (κερατόφυλλο, πολυσπέρμα, λευκοκεφάλα) ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
συγκρινόμενη με το ταίσμα μια φορά την μέρα και "κανονική" μερίδα
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προβλημε με νιτρικα??? | Tetra | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 20-03-08 14:07 |
Νιτρικα | niar71 | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 19 | 03-03-07 01:55 |
ΝΙΤΡΙΚΑ / ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ | manoussos | Malawi | 3 | 25-11-06 21:47 |
νιτρικα... | niar71 | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 4 | 14-04-06 08:56 |
Αυξημενα Νιτρικα | Γρηγορης | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 20 | 04-03-04 17:29 |