|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα παιδιά... Χθες μπήκαν και τα φυτάκια και αρχίζω τα "παιχνίδια" με το Aquascape μέχρι να καταλήξω κάπου... Σίγουρα θα προστεθεί και άλλο Glossostigma elatinoides και ακόμη καμία Vallisneria gigantea για να καλύψω τα φίλτρα στην δεξιά πλευρά... Για πείτε μου τις πρώτες εντυπώσεις σας καθώς και τις παρατηρήσεις σας για τις θέσεις των φυτών... πάντως είμαι πολύ χαρούμενος γιατί απο το πρώτο μισάωρο έχουν αρχίσει να βγαίνουν τρελλές φυσσαλίδες απο όλα τα φυτά (Φωτοσύνθεσηηηηη!!!!) μέχρι και το άνθος της anubias έβγαζε τρελλές φυσσαλίδες... Ελπίζω να τρέξουν τα φυτά και σε κανά 2μηνο να είμαι έτοιμος να κάνω και την παρουσίαση μου... Απο βδομάδα σιγά σιγά θα αρχίσουν να μπαίνουν και οι πρώτοι κάτοικοι...
Και μία ερώτηση τώρα... Επειδή δεν έχει ολοκληρωθεί το στ΄ρωσιμο και δεν υπάρχουν ακόμη νιτρικά μήπως πρέπει να ρίξω καθόλου νιτρικά για τα φυτάκια μου?ή δεν χρειάζεται ακόμη???
|
||||
|
||||
![]()
Καλη αρχη. Σχετικα με την ερωτηση σου μπορεις να ξεκινησεις να λιπαινεις. Αλλα η ποσοτητα των φυτων σου ειναι ακομα μικρη και χρησιμοποιησε πολυ μικρη ποσοστητα. Το υπολοιπο setup ?? CO2 ??
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραια...θα εναι καλυτερα οταν θα φουντοσουν και το ενυδρειο θα διχνει πιο ''γεματο''!
------------------------- ααααα....και κάτι ακόμα... στην θέση σου την Vallisneria asiatica θα την έβαζα στην μέση και πίσω στη θέση της θα έβαζα ένα κόκκινο φυτό να σπάσει την μονοτονία! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Steve : 26-01-08 στις 08:52 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- Vallisneria asiatica αυτό το φυτό δεν το έχω.. πιο εννοείς??
Και μην ξεχνάτε: Απο εραστιτέχνες φτιάχτηκε η Κιβωτός, και απο επαγγελματίες φτιάχτηκε ο Τιτανικός!!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kostasthess_ : 26-01-08 στις 16:40 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Το κοντό φυτό που είναι πίσω...
|
|
|||
|
|||
![]()
Vallisneria Tortifolia είναι εκείνο...
|
||||
|
||||
![]()
Αυξησε γρηγορα την ποσοτητα των φυτων σου γιατι εχεις πολυ φως και ειναι πιθανον να σου δημιουργησει προβληματα.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
15 μέρες μετά τον γάμο?? ήρθαν και τα πρώτα αυγά (Σκαλαρια) | KOKORAS | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 39 | 22-12-07 02:30 |
Πρώτα ψάρια στο ενυδρείο. | Filotas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 07-09-07 21:35 |
Μπήκαν ψάρια! | Maverick | Malawi | 4 | 03-11-06 15:15 |
D.I.Y (Do It Yourself) - δείτε αυτό πρώτα | koulio | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 08-11-05 23:04 |
Φίλτρα, θαλασσινό και πρώτα βήματα... | unreg | Φίλτρανση | 4 | 01-04-05 19:03 |